Kullin kuvia kondomikuningas

Paksuus rullassa ok yltää sormet just ja just ympäri! Itseasiassa tosi yllättävän hämäävän paksu loppuseltaan tuo. Pituuskin on rullassa riittävä jos rulla on "varsi" ja siihen lisätään herkullinen terska niin kelpaa. Se alkaa olla jo kaunis penis. Kuitenkin mielummin lyhyt ja paksu kuin pitkä ja ohut suippo jak 4. Jumalaisen paksu ja pitkä.

Ei kuitenkaan "lihakyrpä" joka puoliksi veltto jo isoudessaan tavattu on.. Yksi ei mahtunut sisääni, mutta yrittäisin vielä uudelleen jos tapaisin tämän Suomen matkoillani. Kirkkoveneen kokoinen vaatii monta soutajaa.

Paras olisi ehkä cm. Kovin isojen kanssa on vaikeampaa kun helposti sattuu, suihotto paljon vaikeampaa jne. Pienemmän kanssa voi vaihtaa asentoja ihan fiiliksen mukaan ja leikkiä ja kokeilla. Mutta kaikkeen tottuu, se mies siinä on tärkein. Käytössä on paksuuden merkitys paljon suurempi kuin pituuden. Pitkän aikaa se on ollut tämä oma Berokka putkilo;- Itsellänikin kuulemma Unelmatorttu. Itselläni on pari lastakin synnytettynä, mutta en kyllä tykkäisi, jos miehellä olisi liian iso.

Olen itse ostanut joskus dildon, jonka halkaisija on noin 4,5 cm ja pituutta on 17 cm. Dildo on niin paksu, että joudun olemaan täysin rentona, tosi kiihottuneena ja rasvattuna, jotta se menee sisääni. Yleensä se ei edes tunnu hyvältä, koska se on aikamoista survomista. Omistan dildoja useampia ja täytyy sanoa, että lempileluni mitat ovat halkaisija 3 cm ja pituus 17 cm. Se on riittävän näpsäkkä, jotta se ei satu, menee sisään hyvin ilman liukastetta omat mehut riittävät ja vaginallakin voi puristella eikä satu.

Pituuden osalta tuo cm on OK, mutta pituus ei ole niin oleellista. Pääasia on, ettei kalu ole liian pitkä, koska jos se hakkaa kohdunsuulle, niin se sattuu. Vakipanoni mitat ovat ehkä noin 3 cm halk. Se on oikein kelpo peli, sillä se ei satu, sille on ihanaa antaa suuseksiä ja myös pyllyssä se tuntuu hyvältä eikä revi paikkoja verille. Vielä kun samalla vähän hieroo klitoriksesta, niin tuntuu tosi mahtavalta. Taidan jatkaa odottelua ;. Ooppa Asus ääneti Suomalaisilla on maailman keskikokoa isommat kullit, sehän nyt on täysin selvä asia kun aasiassa asuu yli 60 prosenttia maailman väestöstä niin he pudottavat peniksen keskikokoa.

Suomessa on keskikoko kullille on päälle 15 senttiä ja paksuus yli 12 sentin. Se on geneettinen juttu koko mulkunkoko ja Suomessa ei todellakaan ole kuin keskikokoinen Lopettakaa nyt ja ottakaa asiosta selvää, älkää oletteko mitään. Asus, sulla on pieni Sitten syytä isääsi pienestä mulkustasi eläkä vingu täällä Aasian mittoja keskikooksi. Suomessa on mulkut reilusti yli maailman keskikoon ja tämä on taivahan tosi.

Se, että sulla on pieni ja itket täällä minimittoja ei kaluasi isoksi tee, eikä edes keskikokoiseksi. Muuta suoraan vaikka Koreaan niin siellä voit tuntea itsesi keskikokoiseksi.

Taivahan tosi on, että Suomessa kurvät on Älä nyt sentään kaikkia homottele Faktatiedoksi voisit nyt laittaa linkin siihen tutkimukseen, jossa tuo suomikullien Käyn tuossa löylyissä ja tulen vartin päästä katsomaan sen linkin ;. MInä olen kyllä sanonut suomalaisen kikkelin keskipaksuudeksi 10 - 11cm ja perustelen sen sillä, kun Suomen eniten myyty kondomi on sen kokoinen. Rakkauden Faq ja Osmo Kontula taas ovat tutkineet suomalaisen kalun keskipituudeksi 13 - 14cm.

Saat itse etsiä ne tiedot netistä, näe sen verran vaivaa. Oikeasti olet ihan vitun ärsyttävä homo jolla ei ole mitään fakta muuta kuin oman perseesi fantasiat, jotka ovatkin suoraan perseestä. Hoitolaitoksessasi sauna ilmeisesti näin klo Eli ei mitään näyttöä taaskaan. Olet kuin persujen Timo D Eniten myyty kondomi on tarkoitettu vähän isommille, koska noista mitoista se tippuisi heti ekan ulosvedon jälkeen. Omani on alle 10cm ympärykseltään ja Sultan Sencitive pysyy hyvin ja varmaan kaikki kortsut.

Ikinä ei ole ollut ongelmaa kortsun pysymisessä eikä naisten kanssa. Ja varmasti olen oikein mitannut! Että nyt törmäsit mielestäsi ohutmunaiseen tyyppiin joka kertoo itse miten korstut pysyy sinun mielestäsi ohuessa kullissani. Niin ja ei ne uimahallin tai muutenkaan ryhmäsessioissa seisokissa näkemäni kalut ole omaani paksumpia. Ohuempia jopa, joskus on hiukan paksumpi ollut aisaparilla. MInä sanon suomalaisen kullin keskipaksuudeksi kokemuksella ja näkemyksellä alle 10cm!

Tämähän onkin mielenkiintoinen palsta. Tämä onkin sellainen palsta, ettei mitään rajaa ; Onko koolla väliä Sehän se olisi palstan aihe, mutta mitäpä täältä saakaan lukea?

Ei keskikoolla ole mitään väliä. Isomunaiset eivät osaa rakastella, pikkukikkeliset ovat taitavia. Iso muna pienenee, kun se nousee pystyyn.

Huolimatta siitä, että paisuvaiset täyttyvät verellä, se kuitenkin pienenee, kun nahka oikenee ja kirii. Minun, velttonakin isomunaisen, kaverin kulli kirii mittaa vielä viisi senttiä lisää, kun se saa verta varteensa. Kyllä alle 10 cm paksuinen on harvinaisuus. Kannattaa ostaa siihen silikonisukka päälle, jos meinaa sen upottaa kättä kummempaan.

Ihme se olisikin, jos pienenisi. Silloin Luojallemme, olisi sattunut kauhea virhe. Hintti kirjoitti Oskuna ja tuli sitten heti perään ottamaan kantaa tähän viestiin.

Vai on homon mielestä Luojan virhe, jos mulkku ei ole sinun horoperseisen täytettävä. Ainoa luojan virhe olet sinä mielisairas saatanan hintti!! Jos oikeesti keskipaksuus on cm niin enpä yhtään enää ihmettele miks naiset aina kehuu " et ihanan paksu kyrpä" En oo ikinä kyllä pitänyt kyrpääni mitenkään erityisen paksuna mutta piti oikein ruveta mittaamaan kun noi jutut luin!

Niin siis mulla on ympärysmitta 16,5cm! Et kaippa se sit on vaan uskottava et toi vekotin on aika paksu Usein menee useenpi kumi kun ne meinaa repeillä päälle laitettaessa Nooh yleensä en just tän takia kumeja pahemmin käytellyt Hyvä tietää vastaisuuden varalle! Sun naamallaan ei naista saa, ei edes naapurin Mansikkia.

Homo-äx sinä kyllä olet TAAS! Aika yksipuolista tuo haukkumisesi ja "parasta" siinä on, että se menee vielä väärään osoitteeseen Oletkin ollut tänään riemastuttavalla päällä. Onko alentunut testosteroni tehnyt tyttömäisen olon? Ja nyt homottelet kaikkia kuin narttu konsanaan???

Sua vaan porukka vihaa niin vitusti! Saatana kun joku sais sut muokattavakseen! Vihaan niin pirusti tuollaista saatanan hinttapuliperkekettä! Onkohan otsasuoni jo pullahtanut poskelle? Laita kortisonivoidetta nyrkkeihisi ja jos se ei auta kahdessa viikossa, näytä niitä syyhyäviä nyrkkejäsi ihotautilääkärille. Voit kertoa epäileväsi, että syyhyn syy saattaa olla aktiivinen nyrkkikyllikin. Lähes sama " ongelma" täällä myös, monta vuotta ihmettelin kun kumi ei oikein meinaa rullata päälle.

Kunnes eräs päivä löysin mittaus ohjeen netistä ja totesin, että koko seksi elämäni ajan olen yrittänyt väärillä kumeilla. Nyt on vihdoin löytyny sopiva MySize merkiltä. Kyllä sen kohta saat lukea, kuinka paksu se sun paksusi onkaan. Koska kulleja ei ole kuin yhtä kokoa Minä teippaan aina rakennusmuovista mulk-kuuni kortsun.. Sinä olet tuon "pieniä" keksinyt keskikokoisille. Siitä saat leikattua varmaan käypäisiä ja koska et naimaan pääse, ei pienet vuodotkaan haittaa: Näitä kiivaita keskusteluja jää kaipaamaan.

Nyt on palsta mykkä kuin Askon seksielämä. Muista aina se, että luulo ei ole tiedon väärti ja teoria ei ole käytäntöä. Kyllä Rfsu tietää kokemuksesta nämä asiat. Keskipaksuuksissa on maiden välillä isoja eroja. Suomessa keskipaksuus on jäykällä kalulla noin 10 - 11cm. Saatamme olla normaalia nahkaisempia alapäiatämme ja se tuo paksuutta.

Monessa maassa ei edes mitata, mutta Suomessa mitataan - ja väärin. Saunakulttuuri ilmeisesti ajaa mittauksiin ja vertailuun. Kunpa joskus näkisi sellaisen pillin. Näytä omasi, jos sinulla sellainen on. Tuo ei ole missään nimessä keskipaksuus.

Thaimaassakin taitaa olla paksumpia. Mittasin juuri oluttölkin ja se oli 7 cm paksu!!!! Aidra Fox haluaa monsterikyrpää. Aasian tyttö saa monsterikyrpää sisään. Valkoinen nainen saa neekerin munaa.

Massiivinen kyrpä syvälle vittuun. Iso kulli syvälle anaaliin. Nuori aasian tyttö ja isokullinen neekeri. Valkoinen tyttö vs isokullinen neekeri. Massiivinen kyrpä syvälle kurkkuun ja perseeseen. Isokullinen neekeri panee latinonaista. Tiukka valkoinen tyttö vs isokullinen neekeri. Alison Tyler vs massiivinen kulli.

Isotissinen sihteeri nussii toimistossa.

Iso kulli syvälle anaaliin. Nuori aasian tyttö ja isokullinen neekeri. Valkoinen tyttö vs isokullinen neekeri. Massiivinen kyrpä syvälle kurkkuun ja perseeseen. Isokullinen neekeri panee latinonaista. Tiukka valkoinen tyttö vs isokullinen neekeri. Alison Tyler vs massiivinen kulli.

Isotissinen sihteeri nussii toimistossa. Tuhma Natasha vs monsterikyrpä. Naisen ystävän kyrpä on iso. Lexi Diamond vs massiivinen kyrpä. Jade Jantzens vs iso musta kyrpä. Sienna Grace nauttii monsterikyrpää. Isokullinen mies panee kahta euronaista. Aasian teinihuora imee monsterikyrpää.

Isokullinen mies panee kahta naista. Kuuma huora saa monsterikyrpää. Pieni aasian tyttö vs neekeri. Täytyisi saada joku vanha huora tänne kertomaan mulkkujen koot. EIkös sellainen maksullinen nainen paneskele jopa ukon kanssa päivässä? Jos työskentelee 5v aktiivisesti on varmaan 3 mulkkua nähty kevyesti. Mitä siitä olisi apua, jos joku vanha horisko huora väittäisi 15cm kikkeleitä 20cm jortikoiksi jne? Jos itse saisin kondomin valmistaa, niin keskikohdalta se olisi 64mm ja terskan kohdalta 75mm.

Ja kyllä tiedän että minulla on normaalia paksumpi, olen siitä myös kuullut. Sen sijaan pituus ei mitenkään poikkeava ole. Aika tyhmän näköinen ja käyttökelvoton muna, jos on Pituus on n16cm joka on aika normaali.

Kondomien ympärysmitta lasketaan eri tavoin kuin viinipullot. Kondoomeja 72mm mutta ovat puolestaan liian tiukkoja keskikohdalta. D Kai täällä jo kaikki tiedostaa, että paksuudesta puhutaan ympärysmitalla? Ja normikordarin ympärysmitta tulee kun sen 53 mm kertoo kahdella. Ja sellaista ei kukaan kehtaa sanoa vielä paksuksi. Mitä vitun väliä sillä on miten se mulkun paksuus ja kortsu mitataan, kun ei me Suomessa olla isomulkkuisia.

Persemittaajia me ollaan, ja sen te paljastettu kun kaikilla muka vitun iso hirsi! Minä en ainakaan ole tänne persemittojani julkaissut. Kysytkö kuka höyryää mulkunkoosta saatana itsensä kanssa keskustellen?? Vittu potkin sulta paskat housuun kun saan kiinni!!! Pieni munako se tuollaista teettää?

Vaikka niitä pieniä ei ihan jokaisella olekaan, on sinulla kuitenkin viljalti kohtalotovereita. Ei kaikilla ole samankokoiset pöksyissä, mutta harvat viitsivät nolata itseään, kertomalla kokonsa laillasi, laittelemalla tuollaisia aggressiivisia posteja tuolla lailla tänne asialliselle palstalle. Keskustelen nytkin sinun kanssa ja minut tunnistaa tuosta paksusta HX-makkarasta.

Mittaa seuraavana sen viinipullon ympärysmitta. Suomalainen kulli on keskikooltaan suurempi kuin maailman keskikoko. Myös miesten pituus on maailman kärkiluokkaa. Mulkun koko ja miehen koko ei korreloi mitenkään. Suomalaisilla on ihan normaalit keskikokoiset mulukut ja sillä hyvä.

Mitä tuota jatisee saatana? Suomessa kyrpä on On täällä ainakin yksi pöljä vaittänyt, että isolla ja lihavalla miehellä on iso muna.

Taidan jatkaa odottelua ;. Ooppa Asus ääneti Suomalaisilla on maailman keskikokoa isommat kullit, sehän nyt on täysin selvä asia kun aasiassa asuu yli 60 prosenttia maailman väestöstä niin he pudottavat peniksen keskikokoa. Suomessa on keskikoko kullille on päälle 15 senttiä ja paksuus yli 12 sentin.

Se on geneettinen juttu koko mulkunkoko ja Suomessa ei todellakaan ole kuin keskikokoinen Lopettakaa nyt ja ottakaa asiosta selvää, älkää oletteko mitään. Asus, sulla on pieni Sitten syytä isääsi pienestä mulkustasi eläkä vingu täällä Aasian mittoja keskikooksi. Suomessa on mulkut reilusti yli maailman keskikoon ja tämä on taivahan tosi. Se, että sulla on pieni ja itket täällä minimittoja ei kaluasi isoksi tee, eikä edes keskikokoiseksi. Muuta suoraan vaikka Koreaan niin siellä voit tuntea itsesi keskikokoiseksi.

Taivahan tosi on, että Suomessa kurvät on Älä nyt sentään kaikkia homottele Faktatiedoksi voisit nyt laittaa linkin siihen tutkimukseen, jossa tuo suomikullien Käyn tuossa löylyissä ja tulen vartin päästä katsomaan sen linkin ;.

MInä olen kyllä sanonut suomalaisen kikkelin keskipaksuudeksi 10 - 11cm ja perustelen sen sillä, kun Suomen eniten myyty kondomi on sen kokoinen. Rakkauden Faq ja Osmo Kontula taas ovat tutkineet suomalaisen kalun keskipituudeksi 13 - 14cm. Saat itse etsiä ne tiedot netistä, näe sen verran vaivaa. Oikeasti olet ihan vitun ärsyttävä homo jolla ei ole mitään fakta muuta kuin oman perseesi fantasiat, jotka ovatkin suoraan perseestä.

Hoitolaitoksessasi sauna ilmeisesti näin klo Eli ei mitään näyttöä taaskaan. Olet kuin persujen Timo D Eniten myyty kondomi on tarkoitettu vähän isommille, koska noista mitoista se tippuisi heti ekan ulosvedon jälkeen. Omani on alle 10cm ympärykseltään ja Sultan Sencitive pysyy hyvin ja varmaan kaikki kortsut. Ikinä ei ole ollut ongelmaa kortsun pysymisessä eikä naisten kanssa.

Ja varmasti olen oikein mitannut! Että nyt törmäsit mielestäsi ohutmunaiseen tyyppiin joka kertoo itse miten korstut pysyy sinun mielestäsi ohuessa kullissani. Niin ja ei ne uimahallin tai muutenkaan ryhmäsessioissa seisokissa näkemäni kalut ole omaani paksumpia. Ohuempia jopa, joskus on hiukan paksumpi ollut aisaparilla. MInä sanon suomalaisen kullin keskipaksuudeksi kokemuksella ja näkemyksellä alle 10cm! Tämähän onkin mielenkiintoinen palsta. Tämä onkin sellainen palsta, ettei mitään rajaa ; Onko koolla väliä Sehän se olisi palstan aihe, mutta mitäpä täältä saakaan lukea?

Ei keskikoolla ole mitään väliä. Isomunaiset eivät osaa rakastella, pikkukikkeliset ovat taitavia. Iso muna pienenee, kun se nousee pystyyn. Huolimatta siitä, että paisuvaiset täyttyvät verellä, se kuitenkin pienenee, kun nahka oikenee ja kirii. Minun, velttonakin isomunaisen, kaverin kulli kirii mittaa vielä viisi senttiä lisää, kun se saa verta varteensa. Kyllä alle 10 cm paksuinen on harvinaisuus. Kannattaa ostaa siihen silikonisukka päälle, jos meinaa sen upottaa kättä kummempaan.

Ihme se olisikin, jos pienenisi. Silloin Luojallemme, olisi sattunut kauhea virhe. Hintti kirjoitti Oskuna ja tuli sitten heti perään ottamaan kantaa tähän viestiin.

Vai on homon mielestä Luojan virhe, jos mulkku ei ole sinun horoperseisen täytettävä. Ainoa luojan virhe olet sinä mielisairas saatanan hintti!! Jos oikeesti keskipaksuus on cm niin enpä yhtään enää ihmettele miks naiset aina kehuu " et ihanan paksu kyrpä" En oo ikinä kyllä pitänyt kyrpääni mitenkään erityisen paksuna mutta piti oikein ruveta mittaamaan kun noi jutut luin! Niin siis mulla on ympärysmitta 16,5cm!

Et kaippa se sit on vaan uskottava et toi vekotin on aika paksu Usein menee useenpi kumi kun ne meinaa repeillä päälle laitettaessa Nooh yleensä en just tän takia kumeja pahemmin käytellyt Hyvä tietää vastaisuuden varalle! Sun naamallaan ei naista saa, ei edes naapurin Mansikkia.

Homo-äx sinä kyllä olet TAAS! Aika yksipuolista tuo haukkumisesi ja "parasta" siinä on, että se menee vielä väärään osoitteeseen Oletkin ollut tänään riemastuttavalla päällä. Onko alentunut testosteroni tehnyt tyttömäisen olon? Ja nyt homottelet kaikkia kuin narttu konsanaan???

Sua vaan porukka vihaa niin vitusti! Saatana kun joku sais sut muokattavakseen! Vihaan niin pirusti tuollaista saatanan hinttapuliperkekettä! Onkohan otsasuoni jo pullahtanut poskelle?

Laita kortisonivoidetta nyrkkeihisi ja jos se ei auta kahdessa viikossa, näytä niitä syyhyäviä nyrkkejäsi ihotautilääkärille. Voit kertoa epäileväsi, että syyhyn syy saattaa olla aktiivinen nyrkkikyllikin. Lähes sama " ongelma" täällä myös, monta vuotta ihmettelin kun kumi ei oikein meinaa rullata päälle. Kunnes eräs päivä löysin mittaus ohjeen netistä ja totesin, että koko seksi elämäni ajan olen yrittänyt väärillä kumeilla. Nyt on vihdoin löytyny sopiva MySize merkiltä.

Kyllä sen kohta saat lukea, kuinka paksu se sun paksusi onkaan. Koska kulleja ei ole kuin yhtä kokoa Minä teippaan aina rakennusmuovista mulk-kuuni kortsun.. Sinä olet tuon "pieniä" keksinyt keskikokoisille. Siitä saat leikattua varmaan käypäisiä ja koska et naimaan pääse, ei pienet vuodotkaan haittaa: Näitä kiivaita keskusteluja jää kaipaamaan.

Nyt on palsta mykkä kuin Askon seksielämä. Muista aina se, että luulo ei ole tiedon väärti ja teoria ei ole käytäntöä. Kyllä Rfsu tietää kokemuksesta nämä asiat.

Keskipaksuuksissa on maiden välillä isoja eroja. Suomessa keskipaksuus on jäykällä kalulla noin 10 - 11cm. Saatamme olla normaalia nahkaisempia alapäiatämme ja se tuo paksuutta. Monessa maassa ei edes mitata, mutta Suomessa mitataan - ja väärin. Saunakulttuuri ilmeisesti ajaa mittauksiin ja vertailuun.

Kunpa joskus näkisi sellaisen pillin. Näytä omasi, jos sinulla sellainen on. Tuo ei ole missään nimessä keskipaksuus. Thaimaassakin taitaa olla paksumpia. Mittasin juuri oluttölkin ja se oli 7 cm paksu!!!! Veikkaan,ettei sulla ole paksumpi vaikka puhutkin "Korsusta"! Et ole tainnu elämässä ihan kauheen hyvin pärjätä muutenkaan? Silloin nimittäin, kun keskustellaan ei niinkään pyöreästä kohteesta. Ympärysmitan ilmoittaa Wikipedia, kondomivalmistajat, yleensä jokainen taho, joka kullien paksuuksista puhuu.

Jotkut ilmoittavat hauskasti leveyden, jolla taas paksuuden kanssa on vähän tekemistä. Sinä taisit muuten mitata oluttölkin halkaisijan. Kaupan peruskondomit on aivan liian pieniä, kun ympärysmittaa on 15cm.

MySize 69 toimii hyvin. Vois 64 puristaa mukavammin. Seksikaupan pitäjä suositteli myös itse tuota, "kun on niin iso terska, että ei tarvitse runnoa, rullaa hyvin": Vastaa alkuperäiseen viestiin Kondomin ja kalun koko Katselin tuossa Kondomikuninkaan koko-opasta ja huomasin, että standardikokoinen kumi on suositeltava ,4 cm ympärysmittaiselle kalulle. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Kyllä vaikkapa Jamaicalla kulli on 13cm: Siksi takaapäin ja lusikassa parhaat, kestää pitempään. Sinä homo olet niin vieraantunut todellisuudesta, että juttelet itsesi kanssa. Itse olen hyvin epävarma pienestä hepistäni ja naisten kanssa kaikki menee hyvin siihen saakka kun saavutaan asunnolle ja pitäisi ottaa esille.

Categories: Aikuinen Keuruu

0 Replies to “Kullin kuvia kondomikuningas”