Amatööri sex paras thai hieronta

amatööri sex paras thai hieronta

Rehellisen työn tekijät pistävät lappuja luukulle, mutta hierontalaitoksien määrä senkun kasvaa.. Kerronko miksi kannataa perustaa thaihieromo? Hiero sitä nysääs itse vaan. Näki kai et mun jorma kovettu ja alko hieroo sitä ja otti loppujen lopuks suihin.

Missä paikassa tää nänninaikkonen? Siinä Kymenlukon liki olevassa on ainakin hiton isotissinen hieroja, ei kyllä muuten kummoisen näköinen.

Pienempi nainen voisikin olla ihan kunnon kone. Voihan huorissa käydä vaikka olisi naimisissa, impotentti. Saako niitten thai tyttöjen pöösää nuolla ite ja sormittaa,ottaa kuvia ja sit naittaa??

Kyllä Kouvolan thai -kirjoittelun taso on ala-arvoista. Varokaa kadulla tällaisia sekopäitä. Ja ennen kaikkea, thaihierojat, pitäkää ovet takalukossa, kun nämä sekoilijat pääsevät laitoksistaan viikonloppuvapaalle. Ei ahneudesta ja verojen kierrosta saa seurata ruumiinvammaa tai hengenmenoa. Vanha sanonta, markan seppä tekee satasen vahingon, pitää paikkansa. Ammattitaitoisen työntekijän kanssa ei homma mene tuherteluksi. Rutinoituneella ammattilaisella on otteet ja välineet hallinnassa, virheitä ei tule niinkuin joltakin amatööriltä, eikä aikaa kulu turhiin suunnitteluihin.

Ettehän te ota tonttipuiden kaatoonkaan vain jotain lähipupin tyyppiä, vaan ammattilaisen, ymmärrettävistä syistä! Voi Usko tai älä On taas yhteen ja välillä tarvittaessa toiseenkin thaihieromoon tullut "harjoittelija". Illat ja viikonloput hän sitten opettelee thaihierontaa ja seksityön perusteita.

Työpaikkojen "isosiskot" yrittävät ohjata tyttöä parhaansa mukaan. Hieronta onkin jo tavanomaista thaita eli sattumanvaraista painelua. Ympärikomentokin tulee jo kuin ammattilaiselta kymmenen minuutin selän ja jalkojen painelun jälkeen. Runkkaus on jo lähes normaalia thaihierojatasoa, eli tylsää nylkytystä öljyn kanssa ja huokailuja siihen sekaan.

Suuseksiä ja sitä itteänsä antaa toistaiseksi arkaillen ja valitsee tarkoin asiakkaan. Valintaperuste ei ole selvinnyt. Pitääkö asiakkaann olla kiltti, ystävällinen, isokaluinen vai kaikkia näistä kolmesta. Vanha, luottavainenaviomies odottaa kotona ja on iloinen, kun vaimo opiskelee suomea ja opettelee itselleen ammattia samalla. Mahtaako edes aavistaa, mitä ylläreitä lähitulevaisuus tarjoaa? Eipä olisi ensimmäinen hyväuskoinen Onkos kotimaiset "amatöörit" hieroneet yleensäkään ketään sillälailla?

Joskus teitin muijat ja naapurin akat saattaa hartioista vähän puristella, jos muualta niin korkeintaan etsivät kolikoita taskuistanne. Ympärikomentokin on ajoitettu jo tullessa, ulko-ovelle. Öljyjä ja rasvoja käytetään ainoastaan käristämiseen, jonka seurauksena ainoastaan palovaroittimet villiintyvät. Huokailla ne kyllä osaa, kun tulet kotia ja rojahdat väsyneenä sohvalle, niin kuuluu huokailua kuinka saamaton ukko ei viitsi edes siivota ruuanlaitosta puhumattakaan.

Ahkera tsiatsuhieroja painaa kahta duunia ja elättää vielä ukkonsakin. Siinä on tosi Ammattilainen jolla on taito valita asiakkaansakin. Minäkin olen ulkoistanut sexihommat ammattilaisille. Sieltä saa mitä tilaa eikä sitä mitä annetaan. Lahdessa ollaan jo siirrytty lähemmäs seksiammattilaisuutta. Hieronta jätetään pois ja säästyneillä voimilla mennään seksiin suoraan.

Kohta varmaan niiden paikkojen nimikin muuttuu: Onko Kouvolassa sellaista thaihieromoa, joka jättäisi tarpeettoman taputtelun alusta pois ja antaisi mennä heti suoraan asiaan esim. Jos on, mitä se vaikuttaa hintatasoon. Perusmaksusta saattaa apulaisen olla vaikea luopua, mutta omistajalle se ei liene ongelma.

Tietysti apulainenkin voisi tehdä "tarjouspaketin". Vai operitäänkö perusmaksu kaikissa tapauksissa. Siinä näppylät leviää kalusta toiseen, YÖK! Taitaa olla laitonta tuo seksin markkinointi ja myynti. Vaikkakin kumpanenkin maistuis myös mulle, siis hieronta ja seksi´ Naisen ja miehen antamana Oma thai muija vaan kotiorjaksi. Siinä vaan se, että kun et ole kotona, voi olla että muija tekee samaa rahasta naapurillekkin tai kaverilles.

Ja jos sen kanssa julkisesti liikut, saat säälivät katseet meiltä muilta, kun kaikki kattoo, että voi toikin jätkä parka, kun ei suomalaista naista saa, niin on tilannut muijan kuvastosta! Sama jos liikut venäläisen muijan kanssa! Ei muijaa kannata ottaa. Sehän on juuri semmonen niinkun tee se itse mies, räpeltää joka asiassa eikä onnistu oikein missään ja sitten lopuksi on tuvauduttava kuitenkin siihen ammattilaiseen. Jokainen jolla muija leipoo kotona, tietää ne palaneet paistokset joihin mausteet on menneet miten sattuu.

Juu niitä on kehuttava ja syötävä velvollisuudesta, muuten tulee sanktioita. Olkoon minkälainen thai tahansa muutaman vuoden kuluttua se on ihan samanlainen kun kuka tahansa naapurin akka. Sitä kun koitat sitten sukkanauhavaljaisiin tunkea niin silavat pullahtelee mitä ihmeellisemmistä paikoista. Ilmastointiteipillä voi yrittää pahempia kohtia korjailla, mutta lopputulos ei ole hääppönen.

Sitten kaikenmaailman muijan kaverit ja sukulaiset hippaa jatkuvasti kylässä, saattaa joku muuttaa asumaankin pariksi vuodeksi. Ammattilaisen käyttäminen on sitäpaitsi paljon edullisempaa. Käytät juuri silloin kun itselläsi on tarvis, muuna aikana se ei aiheuta kustannuksia. Jos niitä näppylöitä pelkäät se on aiheetonta. Omalääkäri kirjottaa reseptin ja yhteiskunta korvaa ainakin osan lääkkeistä. Näin on näppylätkin Mutta ei kukaan yksin täällä kylmässä ja pimeässä Pohjolassakaan pärjää.

Ei seksi ole ainut tarve miehelläkään. Kyllä sitä juttuseuraa, hellyyttä ja lämpöä tarvitsee itse kukin. Yksinäisyys voi olla ihan helvetillistä, varsinkin, mitä enemmän ikää tulee.

Thaihierojat luvallisesti, toiminimen suojassa työskentelevät omistajat tai apulaiset saavat myydä seksiä niin paljon kuin värkit kestävät. Sillä ei ole väliä, hierotaanko ensin lämmittelyn vuoksi ja sitten annetaan seksiä vai mennäänkö heti seksiin.

Laki ei kiellä omilla vehkeillä tuotetun seksin myymistä. Rikos on ostaa seksiä parituksen tai ihmiskaupan uhrilta.

Esimerkiksi, jos hierojan pomo pakottaa tämän myymään seksiä ja ottaa siitä vielä provikat itselleen, on kyseessä paritusrikos. Mikäli voidaan osoittaa, että asiakas tiesi parituksesta tai pakotuksesta, hänet voidaan tuomita seksin ostosta jopa vankeuteen.

Laki ei kiellä omilla vehkeillä tuotetun seksin myymistä?!??!!?! Olen luullut, että prostituutio on laitonta. Mutta sittenhän voin aloittaa ammatin harjoittamisen koska vaan. Ei ole rahan tulolle loppua: Saan valita asiakkaat, saan itse nautinnon ja vielä rahaa siitä! Voishan asiat olla hullumminkin. Näin se vaan on 1. Jos olet thai nainen, perusta oma toiminimi maistraatissa muutama kirjanpitäjä auttaa mielellään, korvausta vastaan tietysti , ja samana päivänä saat alkaa 'hieroa' sisätiloissa.

Jos hieronta ei ole sinun lajisi, voit vähän painella ja siirtyä sitten seksiin, kun hinnasta on päästy yksimielisyyteen. Jos haluat hierontamaksutkin itsellesi pomo vie ne muuten , vuokraa katutasolta pieni liiketila, osta patja lattialle ja ikkunaan jouluvalot sekä teippaus, esim.

Tarvitset tietysti PrePaid -liittymän, jolla hieronta-asiakkaat voivat tilata oven avauksen vaikka aamuyöllä. Sitten vaan keräämään satasia ja viiskymppisiä sopiviin kätköpaikkoihin. Pienen määrän voi pitää lompakossa, jolla voi ostaa kondomeja ja paperipyyhkeitä sekä BabyOilia 'pojan' hierontaan. Näillä toimenpiteillä olet turvannut kunniallisen yrittäjätaustan. Kun passi, oleskelulupa ja toiminimen paperit ovat kunnossa, voit hierontahuonessa puristella, painella, hoitaa poikaa, hoitaa eturauhasta, antaa suuhoitoa, nauttia hyvästä tai huonosta seksistä, riisua paidan tai riisua kaikki.

Voit tehdä ihan kaikkea, mistä vaan rahaa on saatavissa. Tarvitaan vain rohkeutta ja mielikuvitusta. Kilpailu on nimittäin kovaa, kuten olette palstojen raporteista voineet havaita. Alan miehet vaativat hyvää palvelua, eikä aina riitä pelkkä tylsä kullin puristelu ölyn kanssa.

Olen jo kauan miettinyt, mitä thainaisten aviomiesten päissä liikkuu. Vaimo ei pysy tavallisessa työssä, vaan alkaa asustella thaihieromapaikoissa. Vaimo selittää auttavansa "siskoa" siivouksessa ja ruoanlaitossa. Ja jos joskus menee yöhön asti, se johtuu hitaasti kypsyvästä ateriasta ja paljosta tiskistä. Mies nielee kaikki selitykset, eikä halua ajatella mitään pahaa. Kun vaimo sitten lopulta kertoo, että hän haluaa alkaa thaihierojaksi, mies nikottelee jonkin aikaa.

Hän kuitenkin hyväksyy ajatuksen, kun kuulee, että vaimo vain hieroo, ei koskaan tee muuta. Ajatukseen tottumista helpottaa, kun mies huomaa, että vaimo ei enää ruinaakaan rahaa, vaan alkaa tulla toimeen omillaan. Joskus mies saattaa kyllä ihmetellä, kuinka paljon hieronnasta oikein maksetaan, kun vaimon laukusta löytyy paksut niput satasia Mutta hän haluaa sulkea pahat ajatukset pois mielestään.

Vaimokin sanoo hänelle vihaisesti: Vaatii muuten liikaa toimenpiteitä ja kommervenkkejä. Ei viiti mitään laitosta perustaa. Näin ollen ei tarvi kaiken maailman hiippaajaa ja peräkammarin jannua ottaa vastaan, vaan pelkästään tasokasta asiakaskuntaa, jokn pystyy kunnon sessioihin. Hyvä RouvaÄX Vastaan silläkin uhalla juttuusi, että olet palstalla hiippaileva pervertikko, joka nauttii esiintyä toisten housuissa. Voi olla, että sukupuolesikin vaihtuu lähemmässä tarkastelussa.

Mutta, mutta, silläkin uhalla vastaan. Toiminimen perustaminen on simppeli juttu, pienten maksujenkin maksaminen on kevyttä hoitaa. Ne antavat kuitenkin turvatun taustan: On turvallisempaa maksaa vähän veroja kuin jäädä kiinni laittomasta yritystoiminnasta ja veropetokista. Itsenäisenä "hyvinvointiyrittäjänä" seksinkin myyminen on sallittua, kun et mene kaduille ja toreille sitä tarjoilemaan. Muistat vain ilmoittaa tulojasi verotukseen. Ja kuka sitä torille menis piirakkaa kauppaamaan. Sitä saa sitten taas Allulta kesäaikana ; Ideaali tilanne olis olla muutaman rikkaanpuoleisen gentlemannin ns.

Ei tarvi montaa asiakasta ja rahoitus pelaa. Kato asioita voisi hoitaa näin ihan tyylillä. Antaa thaikkujen hoidella nuo peräkammarin pojut ja muut tavalliset tallaajat näppylöineen poikineen. Niillä ei ole varaa valita asiakaskuntaansa vaan kaiken näköset ja kokoset pitää hoidella, että euroja riittää!

Perusthaikut ovat apulaisena hierontapaikassa provikalla saavat vain sen rahan, mitä seksiasiakas antaa runkkauksesta, suuseksistä, itse seksistä, paidan riisumisesta, kaikkien vaatteiden riisumisesta jne.

Heillä ei juurikaan ole varaa valita asiakkaitaan, sillä perusmaksu otetaan kaikilta ja se menee pomolle. Pomo suuttuu, jos apulainen karkottaa maksavia asiakkaita omien mielihalujensa ja ennakkoluulojensa takia. Tietysti joskus oikein saastainen, erilaisille eritteille haiseva jätkä on niin öllöttävä, että apurikaan ei tarjoa ekstroja, vaan pyrkii tästä mahdollisimman nopeasti eroon vaikka jäisi ilman tippiäkin. Raja se on ahneudella ja epätoivollakin.

Mutta jos olet pomo paikan omistaja , voit poimia rusinat pullasta. Annat apulaisten hoidella peräkammarin pojat ja muut säälittävät hiippailijat ja pervot. Mutta odotas, kun ovesta sisään luikahtaa oikea maailmanmies tai hyvään kyytiin pystyvä isokaluinen sonni, astut perähuoneesta työvuoroon freesinä ja levänneenä suu muikeassa hymyssä: Heille tosin tulee tällä menola nopeasti koppavan äkäpussin maine ja bisnes saattaa pitkän päälle kärsiä.

Mutta thaihieromoissakaan asiakas ei aina ole oikeassa eikä missään tapauksessa kuningas. Käykkönää ite siellä kans? Ootko pulla vai se rusina? Olen itse pulla 4. Jos alatte havaita teihin kohdistuvaa syrjintää, kannattaa tehdä pari tarkistusta, ennen kuin seuraavan kerran yritätte thaihierojalle. Jos vastaus on kyllä, tarkennetaan: Jos vastasit kaikkiin kohtiin myöntävästi, käy seuraavaksi peilin eteen alasti, katso itseäsi tarkasti ja vastaa rehellisesti: Jos tähänkin tuli myönteinen vastaus, sinun on mentävä oikeasti itseesi.

Selitys syrjintääsi voi löytyä sinun henkilökohtaisista ominaisuuksistasi. Sinähän saatat olla käytökseltäsi ylimielinen öykkäri, rasisti, kaikkia thaihierojia halveksiva, toisia vähättelevä, juro mököttäjä tai muuten vaan täysi mulkku.

Ekstrojen hintaneuvotteluun käytät runsaasti aikaa ja niissä saatat olla pihi, kovasti tinkivä ja aina ilmaista lisäpalvelua kinuava paita pois samaan hintaan jne. Vai olisiko mahdollista, että kärsit erektiovaikeuksista, mutta haluat joka kerta hierojalta turhauttavaa käsihoitoa. Olisitkohan sinä liian pienimunainen, jota on vaikea pikku thaikätöstenkään tumputtaa. Hierojan painajainen on, että et tule nopeasti tai sinulta ei saa tulemaan lainkaan.

Pienet, sitkeät thaikädet väsyvät, mutta sinä et suostu maksamaan lisähintaa yliajasta. Jos vieläkään et löydä mitään syytä syrjinnälle, tilanne alkaa olla sinun kannaltasi turhauttava. Vaikka hylkijä olisi paikan omistaja eli itse POMO, joka on sitä mieltä, että hän voi valita asiakkaansa, sinulla on oikeus vaatia selitystä.

Jos sitä ei kuulu tai se ei sinua tyydytä, sinulla on täysi oikeus huutaa heltta punaisena: Sitten paiskaat lopuksi ulko-oven kiinni. Mutta ei kai thaikuilla ole varaa ketään syrjiä? Kai niille kelpaa likanenkin heppi jos vaan fyrkaa tulee tiskiin. Thaihierojat osaavat hieroa kivun yhteen paikkaan ja imaista sen sitten pois pienellä lisähinnalla. Heh, aattelis, sun kullias vaivaa ja imeekin miesimmeinen, jota naiseksi luulet Ollako vai eikö olla On mennyt asiallinen keskustelu täysin sivuraiteille.

Kyllä siitä pitää alkaa puhua vakavasti. Thaihieronta on mielestäni yksi suuri porsaanreikä Suomen harmaan talouden joukossa. Kun sinulla on oma toiminimi, saat vapaasti myydä seksiä sen kaikissa muodoissa.

Ja jos osaat, voit ekstrana vielä hieroakin, eri hintaan tietysti. Ilmoitat vain murto-osan tuloista kassamyyntiin ja olet täysin suojassa kaikilta pahoilta viranomaisilta. Suurin osa ei osaa hieroa eikä edes teeskentele haluavansa hieroa. Pian vaan ympäri ja ekstroja tarjoamaan. Minun mielestäni kaikkien thaihierontapaikkojen idea perustuu seksiin ja sen tarjoamiseen.

Ja näin ollen thaihieromo kadun varressa on puhdas huoratalo, bordelli, jota kaunistellaan hierontanimikkeellä. Ehdotankin, että "Thaihieronta" -sanan paikalle laki määräisi laitettamaan oikeasti "Bordelli" tai suomeksi "Ilotalo" ja merkitsemään palvelut ja hinnat reilusti näkyviin. Näin pelin henki olisi kaikille selvä ja turha kaunistelu toiminnasta jäisi pois.

Nyt tuntuu siltä, että mikään ei innosta oikeita tuloja ilmoittamaan, kun kukaan ei perään hauku. Itse tunnen olevani kuin huutavan. Suunnitteleeko tämä mikkihiiri omaa bordellia ja testaa hintaehdotuksia?

Ei se noin mene! Tai sitten on kyseessä kusetettava kaalipää, jos nuo ovat oikeita kokemuksia. Kommenttini oli tarkoitettu edelliseen viestiin, siis tuolle Kevätkohelolle. Oli kaksi tyttöä, joista vanhempi halusi hieroa minua. Koko ajan lähestyttiin intimivyöhykettä ja puoklivälissä aikaa minun iso muna olikin kova.

Pakko oli ostaa seksiä kun sitä edukkaasti tuputettiin. Sanoi sitten minulle lopussa, että tekee kauan, kun en meinannut laueta sisälle ollenskaan. Jatkoi, mutta sanoi, ettei enää jaksa, tulee huomenna uudestaan, pyysi ja sanoi, lopetttaa, sattuu, kun sinä tekee kauan. Oli pakko lopettaa, vaikka en edes ollut lauennut. Taidanpa mennä taas uudestaan, kun oli niin iloinen antaja, naureskeli ja ähisi koko ajan vaikka se pano kestikin yli varttitunnin. Mitä iloa on mennä tuommoseen paikkaan. Pitääpäs sanoa ukolle haluaako se sitten mennä.

Taidan antaa ilmaiseksi käsihoitoa ja kysyn sitä välillä tarviiko. Sais kun vaan pyytäis. Naisen ei tartte montaa sanaa sanoa, kun housut on pois. Eihän tossa ole muuta kuin toi vatkaus. En usko et kukaan muija oikeen tunteella vetäis ja sitäpaitti miksi niin tekisikään. Siis jos jäis kiini, niin en nyt kauheesti rokottas mutten rohkasis menemäänkään. En vois enää sen heppiin koskea Onhan toi tietty peräkammarin pojille jotka ei muuten herkkua saa Tai sitten ei Kävin pari päivää sitten "hieronnassa".

Hän oli nuori ja kaunis ja lisäksi hänellä oli vähän pilkettä silmäkulmassaan. Viiden, kymmenen minuutin painelun jälkeen hän käski kääntyä ympäri ja kysyi: Ne olivat todella näyttämisen kestävät ja napakat törönännit kruunasivat kaiken.

Aloin kiinnostua, mutta rahaa oli vain maksusta jäänyt kaksikymppiä. Se kuitenkin riitti tytölle ja kömmin kaivelemaan rahat taskusta. Tyttö ohjasi käteni rinnoilleen ja käski hieroa.

Tunsin heti, että hänelle oli laitettu silikonit ja vieläpä aika äskettäin. Kysyin asiaa ja hän myönsi, että operaatiosta oli kulunut vasta reilu kuukausi. Nyt pakottavia rintoja piti hieroa lähes taukoamatta. Hänen pienet kätensä olivat tältä päivältä jo lopen uupuneet rintojen puristelusta kun välillä piti asiakkaitakin hieroa vaikkapa vain näön vuoksi. Olen aina valmis auttamaan neitoja pulasta. Puristelin varovasti vähän muhkuraisia silikonisisuksia, mutta hän vaati kovempia otteita. Tottelin ja muotoilin molemmin käsin yhtä rintaa kerrallaan tuokion verran, kunnes hän ohjasi kädet vuoroaan odottavalle toiselle.

Samalla hän kannusti minua: Äkkiä hierottavan rinnan nännistä alkoi tihkua maitoa. Sitä tuli yhä helpommin ja helpommin ja minusta tuli taas lapsi. Imaisin nänniä ja tunsin makean maun suussani. Sitten innostuin nuolemaan vuorollaan molemmista nänneistä kaiken tihkuvan maidon sitä mukaa kun sitä valui. Tyttö inusi onnellisena ja halusi aina vain lisää ja lisää. Ei makeaa mahan täydeltä, ajattelin ja kun kädetkin alkoivat väsyä, lopetin.

Silittelin tytön kiinteää, tummaa vartaloa ja hän kosketteli minua hellästi "sieltä". Vastasin, että toisen kerran, ei nyt. Olin kai tehnyt vaikutuksen hierontataidoillani.

Lupasin antaa numeron - ja annoinkin lähtiessäni. Ajaessani kotiin päin, mielessä pyöri monia kysymyksiä. Moneskohan tytön rintojen hieroja olin tänään? Olisiko hänen pitänyt maksaa minulle päin? Miksi maitoa tuli niin herumalla hierottaessa? Oliko hän synnyttänyt äskettäin vai aiheuttiko silikonien laitto hormoonitasapainon sekoilua? Soittaisiko hän minulle lupauksensa mukaan?

Olinko taas rakastumassa unelmaan ihanasta, kauniista thaitytöstä, jonka kanssa eläisin onnellisena elämäni loppuun saakka? Ja soittaa ihan varmasti. Ymmärräthän 20v pikku-poika että kaltaisesi lippispää ei ole vielä kypsä leikkimään thai-naisten kanssa? Olet vielä liian lapsellinen ja pidät liikaa ääntä siellä pikku-poika porukassa.

Nyt kannattaisi tutustua opiskeluun ja työ-elämään. Sitten isona ja komeana miehenä sitten aikuisena voit vaikka vähän kokeilla miten se kumi suijaa kun löydät kivan naisen.

Muista vaan käyttää sitä kumia myös suihinotossa, ettet saa tauteja. Ikävämpää olis kotimaista tytteliä käyttää harjoituskappaleena, kun haluaa kokeilla mitä se seksi oiken on. Tunne vain vahvistuu Jopa iltasatuni herätti vilkkaan keskustelun tai soo soo -setien ja tätien kuoron. Hassuahan tässä on vain se, että kirjoitin sydänverelläni ja minulla on ikää 68 vuotta! Pitääkin sitten seuraavalla kerralla piilottaa se kaksikymppinen paremmin.

Tohtorinnan mies on tohtori? Kysypä mieheltäsi, olisiko mahdollista se maidon tulo, kun rintoja oikein napakasti hierotaan ja nännejä imetään. Siinäkin tapauksessa, että ei olla raskaana, mutta silikonit on juuri asennettu rinnan sisälle. Vauva -lehti tukee tätä kokemustani: Vauva-lehden yleisönosastosta pari näytettä: Se on varmaa etten ole raskaana ja lapsetkin ovat jo yli 10 vuotiaita.

Maito tulee puristamalla tai jos rintoihin kohdistuu painetta. Prolaktiiniarvot eivät ole koholla. Lääkärit käskivät unohtaa koko jutun ja sanoivat, että sellaista sattuu: Ajatteles ittes siinä hieromassa ja muna tanassa, alkaa maitoa suihkuamaan, niin kyllä lerpahtaa Voi Arska, varhaislapsuutesi on ollut aika rankka ja traumaattinen, kun äidinmaito saa aikaan tuollaisen reaktion. Siinä on äitisuhde kaukana mielestä kun maksullisissa käydään.

Millä hehtaarilla moinen paikka sijaitsee?? Kysäisepä Samui Thaihieronnasta Lahdessa. Voi olla, että paikka on ehtinyt taas vaihtua.

Saako Kuusaalta pmppiä, olen kuullut sellasta puhetta? On kaksikin tyttöä välistä, molemmat nauraa, mutta ovat kuulemma vähän ronkeleita. Pitäisi olla riittävän iso? Jotkut pölhöt jaksavat vielä louskuttaa v.

NASSE -sedän päässä on jo pitempäänkin liikkunut seuraavanlainen ajatus. Mitäpä, jos sinä, suomalainen nuori, siro, hento ja kaunis nainen perustaisi oman hieromon thaityttöjen tapaan? Mikään ei sitä estäisi. Eikä sinun tarvitsisi välttämättä olla edes nuori, kaunis eikä hento, kunhan olet valmis tekemään saman kuin thainaiset omissa paikoissaan. Eikä saisi olla turhan nirso asiakkaiden ulkonäön tai hygienian suhteen. Pitäisi olla myös valmis viettämään hierontapaikalla tuntia vuorokaudessa välillä tyhjän panttina tuntikaupalla ja sitten taas pää ja muut paikat märkinä hommia paiskoen asiakasta toisensa jälkeen auttaen.

Jos olet valmis kaikkeen tähän, NASSE -setä kertoo sinulle, miten se perustamishomma oikein hoidetaan! Aluksi pitää perustaa oma yritys, useimmiten toiminimi. Se on helppoa ja nopeaa. Perustamiseen kuuluu vain esimerkiksi maistraatissa tehtävä ilmoitus kaupparekisteriin ja verohallinnolle.

Toiminnan voi yleensä aloittaa heti kun perustamisilmoitus on tehty. Sinun pitää etsiä Kouvolasta tai Kuusaalta katutasosta sopiva, pieni liiketila hierontapaikaksi. Siellä olisi hyvä olla ainakin vessa ja vähintään käsisuihku alapään huoltopesuihin. Pesukoneliitäntä olisi hyvä lisä, sillä lakanapyykkiä tulee paljon.

Plussaa olisi myös ruoanlaittomahdollisuus. Paikan valinnassa on tärkeää, että asiakas voi pujahtaa sisään huomaamattomasti. Aina parempi, jos paikassa olisi takaovi, josta voi luikahtaa poiskin huomaamattomasti hieronnan jälkeen naama punaisena ja polvet vapisten.

Jostain syystä suomalainen hierontapotilas ujostelee tunnustaa tarvitsevansa lihashoitoa. Kun paikka on löytynyt ja vuokrasopimus allekirjoitettu isännöitsijän kanssa, voit aloittaa paikan varustamisen hierontaan sopivaksi. Hierontahuoneeseen pitää ostaa joko oikea sänky tai lattialle vaahtomuovipatja.

Tarvitaan vielä tyyny, satsi lakanoita ja pyyhkeitä, säkillinen paperipyyhkeitä ja halpaa öljyä nahkan liukastamiseen. Seinälle kannattaa hankkia kello ostettua aikaa mittaamaan Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä hankitaan CD-soitin, jolla saadaan aikaan kovaa hälymusiikkia, ettei naapurihuoneistoon kuulu asiakkaan valitus hieronnan huippukohdissa voisivat ajatella vaikka mitä.

Nyt kaikki onkin valmista ensimmäisen asiakkaan tulla! Näin helppoa on käynnistää hierontabisnes. NASSE -setä ihmetteleekin, miksi työttömät suomalaiset naiset eivät ole tarttuneet tällaiseen mahdollisuuteen. Tilaisuus rikastumiseen odottaa ihan kulman takana! Siihen on vain uskallettava tarttua. Kyllä silläkin elää ;. Antaako ne pari rikasta setää sinulle 4 - 10 euron tulot joka kuukausi? Vaikee muuten pitkästä viestiketjusta muuten löytää uudet kommentit.

Hyvä huomio, viestiketjut ovat älyttömän pitkiä ja vastaus saattaa hukkua ketjun välille. Mihin hierontaan kannattaa mennä? Lom Tale olisi hyvien parkkipaikkojen lähellä, eikä noilla parilla tuossa sisäpihallakaan tarvitse kauas kävellä. Kuusaalla voisi onne 3. Käypä kokeilemassa Kuusaalla ja kerro sitten. On uusi paikka, yksi vuosi ikää. Tekisi mieli ottaa pitkän kaavan mukaan. Eipä ole saunaa kuusaalla, mutta mälli lentää ja nauru raikuu ilmankin. Nainen jos haluaa rikkaan miehen rakastajakseen, niin nainen vain kerää entistä enemmän huomiota siihen kuinka tyhmiä naiset ovatkaan miehiin verrattuna.

Sillä miehet tietää miten rikastutaan, naiset siis eivät. Ai Kuusaalla nauru raikaa? Sullekko ne nauraa ja sun vehkeilles? Seksistä tulee tippi Nauru alkoi ennen kuin vehkeet saatiin näkyville.

Seksiä oli kuitenkin heti tarjolla. Ei vaan kiinnostanut, kun kohalle sattui se vanhempi viisikymppinen kurttu. Olisin halunnut hierontaa uudelta, mutta vanhempi tunki väkisin vuoroon. Taitaa olla vähän kilpailua asiakkaista? No eikö siellä rahalla saa valita hierojan? Sinähän se maksana olet. Minusta on tullut vähän säikky näissä hierontapaikoissa. Pari vuotta sitten Helsingin kuuluisassa Kallion kaupunginosassa sain kovan opetuksen.

Astuin tuhruiseen hieromoon, jossa oli kolme naista. Yksi oli pyylevä kuusikymppinen mama-san? Toivoin hierojaksi tätä nuorinta naista. Hän haukotteli aikansa sohvassa peitteen alla ja näytti selvästi, ettei minun hieromiseni voisi vähempää kiinnostaa. Huokaisten hän kuitenkin vääntäytyi ylös ja töykeästi ohjasi minut yläkerran hierontalokeroon.

Se oli todella lokero, jonka lattialla oli vain tuhruinen patja ja likainen tyyny. Tottelin ja riisuin kaikki ja asetuin mahalleni sottaiselle patjalle "Saakohan patjasta taudin", ehdin miettiä.

Tyttö levitti jalkani ja paineli minuutin verran pakaroitani ja siveli kalleintani. Kun hän sai toivomansa vaikutuksen aikaan, hän kysyi, mitä haluan. Vastasin tietysti, että hiero nyt vähän aikaa kunnolla, niin minä mietin.

Mutta tyttöpä suuttui ja kivahti: Hän kohensi vaatteensa ja kolisteli takaisin alakertaan. Tässäkö tämä sitten oli, pelästyin. Turhaan, sillä kovan thaikielisen kälätyksen ja huudon jälkeen alakerrasta könysi kohta toinen hieroja, se viisikymppinen punkero.

Tämä paineli selkääni kymmenen minuuttia, käski ympäri ja puristeli vielä viisi minuuttia jalkojani. Kun hän sitten huomasi, ettei herääämisen merkkejäkään ollut, hän lopetti mitään puhumatta ja poistui. Niin poistuin minäkin, puhumatta, kiittämättä, tippiä antamatta. Siinäs taas näette, että kandee vaan suosia suomalaista: Thainainen on julma Nyt ei tarvitse kuusaalla valita, kun on vain yksi, se vanha ryppyihoinen. Nuoret eivät enää ahdista ja kilpaile suosiosta.

On vain yksi ja ainoa. Kusen ja runkkaan sillä enkä ujostele mennä ketään naista lähentelemään, en vaan piittaa. Olen ylpeä mies ja sellaisena elän elämäni ja saan kenet haluan. Juuri näin, oikeassa olet. Akkojen ja homojen ongelmia nämä silikonit ja peniskateudet sun muut. Siitä että puhuu peniksen koosta, joka on normaalimiesten keskuudessa vitsi.

Kukaan heteromies ei kehtaisi avata suutaan peniksen koosta vaan siitä pidetään aina turvat kiinni, ellei haluta menettää mainettaan. Jos nainen nauraa miehen penikselle, niin nainen on typerä lutka jonka pillu tulee ommella umpeen ja heti seksin jälkeen naista saa lyödä. Kyllä silläkin elää ; " Kuka tätä nykyä on vielä niin tyhmä että antaa sijaa lutkille jotka ovat laittautuneet näyttääkseen kauniilta kuten kaikki naiset maailmassa.

Kyllä tasa-arvon nimissä pitää sitten vaikka Kouvolaan saada naisille oma "hierontapaikka", vai mitä? Eikä mitään thaikkuja vaan kunnon komeita vaikka espanjalaisia karpaaseja meitä naisia käsittelemään!

Kyllä sellaisille pojille asiakaskuntaa piisaisi, ihan varmasti. Naisille ei missään nimessä thaikkuja. Kuulin vahingossa, kun thaihieroja ihasteli asiakkaansa poikaa: Uusi aina kiinnostaa Kuusaalla uusi nuori hieroja. Osaako hieroa ja saako muuta?

Kannattaako Lahdesta ajella katsomaan ja kokeilemaan? Kato googlesta tai Eniron sivuilta. Ei o pakko ostaa viinaa. Pussit voi käyä tyhjentääs vaik ennen ku menee sinne tai sit heti siel. Ei tarvi olla montaa tuntii, äly hoi! Jos naista haet ei silloinkaan, meet ennen kun tulee pilkku ja valitset sopivan hoidon Mie luulin, että se Mulligans on ravintola.

Miten sieltä voisi saaha piparia tms? Taidat narrata yksinkertaista vanhusta? Ei sielt varmaa piparii.. Voip saaha vaik pläskii ja lotinaa Kuusaalta ei saa ainakaa läskii, hoikkii on molemmat, vaikka toimnen vähän vanhan sorttinen.

Kumman kaa mielummin; liian lihavan vai liian laihan???????? Se on kiva kun läski hyllyy alla. Jos vaan löytää kolon, ettei oo niin lihava! Suomalainen, tyhmä mies laskee thaiakkansa hierontapaikkaan töihin.

Uskooko tämä, että rouva on siihen tyytyväinen, kun saa olla muiden thaikkujen parissa päivät ja iltamyöhät, eikä vittuile hänelle kiukkuisena koko ajan. Jos matkaa kotiin on yli kilometri, akka haluaa olla yönkin työpaikalla, että jaksaa taas aamulla paikat pehmeinä hieroa uutta asiakasta. Onko hän tyytyväinen, kun akka ei enää vingu rahaa häneltä, vaan pärjää omillaan.

Joskus saattaa antaa miehellekin avustusta setelikääröstään. Rahalla on Suomen pihille miehelle taivaallinen voima. Se auttaa ajattelemaan positiivisesti akan hierontatyöstä. Mies saattaa uskoa jopa vuosia, että akka ei tee mitään muuta kuin hieroo. Miehen satunnaisiin epäilyihin akka vastaa: Yhtenä kauniina päivänä totuus paljastuu. Se päivä voi olla vaikka tänään.

Ja taas on yksi viaton thainainen pakotettu ottamaan ero paskasta ukostaan ja ryhtymään laillistetuksi seksihierojaksi.

Nyt hänellä on siihen jopa oikeutus: Uusi mies saattaa olla jo valmiina tai löytyy pian ja kierros alkaa alusta. Montako kaunista tai seksikästä taikkua olet Kouvolan seudulla nähnyt? Voihan olla, että ovat siellä hierontapaikoissa "piilossa", mutta oikeasti en muista nähneeni ollenkaan kauniita thainaisia. Säälittäviä pariskuntia kaupoissa näkee, herrahenkilö lähes poikkeuksetta ilmestys, joka ei kotimaista rotunaista edes saisi, vaan on sitten rahalla ostanut kuvastosta tai matkaltaan tuonut tämmöisen lyhyenlännän vinosilmän.

Jaa's kauneus voi olla katsojan silmässä tai sitten se puuttuu kokonaan. Itse en näiden naisihmisten viehättävyyttä näe enkä ymmärrä. Ulkoisesti kauniita thainaisia on harvassa. Vartaloissa on paljonkin puutteita. Jalkaterät ovat suuret, paksunahkaiset ja varpaat törröttävät rumasti varvassandaalien jatkuvan käytön takia. Puolet thaikuista on lisäksi ylipainoisia, osa suorastaan lihavia.

Se taas saattaa johtua siitä, että päivät kuluvat hierontapaikoissa asiakkaita odotellessa. Siinä on hyvää aikaa kokata jatkuvasti tulisia thaiherkkuja ja napostella niitä koko ajan, Naamasta täytyy sanoa, että se on eksoottinen; leveä lättänenä, usein huono iho jne. Kielitaito on olematon molemmin puolin. Väärinymmärrykset seuraavat toisiaan ja jatkuva kina ja tappelu on jokapäivästä. Asiallista keskustelua niiden kanssa ei juurikaan pysty käymään.

Mykkinä pariskunnat sitten tuijottelevat toisiaan päivät pitkät. Jotain niissä thainaisissa täytyy kuitenkin olla. Olisikohan sitä hellät, pehmeät kädet tai lämmin, kostea kieli kalusi ympärillä tekemässä taikojaan. Auliisti ja iloisesti pienellä rahalla avautuva jalkovälikin saattaa olla selittävä tekijä. Kyllä siinä vartalon muut puutteet helposti unohtuvat Sisäistä kauneutta on monenlaista.

Ei se kielitaitoa tai ulkoisia tuntomerkkejä kaipaa Tai sitten thaikku siksi kun suomalaista naista ei saa! Kumpi on parempi, venakko vai taikkuhuora? Se on koulutettu, sivistynyt ja huolehtii itsestään. Sellaista kelpaa esitellä kaupungillakin. Taikkuhuoraa ei kehtaa esitellä. No eihän ne suomalaiset naisetkaan saa sitten suomalaista miestä!

Kyl noit suomihemmoi piisaa, niitä löytyy laidasta laitaan. Mutta tarkotin niitä semmosia miehiä, jotka on joko ulkanäön tai luonteensa takia ilman naiskontakteja ja sitten tulee nämä "postimyyntivaimot" vaihtoehdoksi.

Tämä hemmo haluaisi yhteyden kuusaalla toimivaan faasain paksujalkaiseen ja pienitissiseen hierojaan. Se antoi vanhalle konkarillekin suuren mielihyvän. Tuntui, että se odotti vain minun tuloa, niin iloinen se aina oli, mutta on nyt hävinnyt johonkin. Lieneeköhän ollut naimisissa ja ukko mustasukkainen?

Mee Thaimaaseen hakeen itelles oma semmonen; pienitissi ja paksujalka. Syksyllä, kun kiireet hellittävät, lähden Pattayalle etsimään pienitissistä, tolppajalkaista ja pallinaamaista lyhyttä baarityttöä. Tietää, mitä saa, eikä sitten pety Suomessa myöhemmin, kun sen veri alkaa vetää runkkaamaan ja seksiä kauppaamaan hieromoihin. Pitää vain ottaa selvää, montako lasta akalla on ja ettei vain olisi aviomiestä jossain maalla, mikä jarruttaa viisumin saantia.

Sen kun vielä tsekkaa, paljonko pitää kuukausittain lähettää rahaa suvulle Thaimaassa, ei pitäisi olla enää suuria yllätyksiä tulossa. Voi sitä onnen ja auvon määrää,mikä minua sitten syksymmällä odottaa Otat ruman ettei muut vie!

Mut kun sille maksat niin eihän sen tarvi muita käydä "hieromassa! Se on kokonaan sun. Eikä sitä muut edes huolis. Syötä varuiksi pari antibiottikuuria sille, niin ehkä pahimmat tartunnat jääpi sulta saamatta. Siis ne kaikki seksitaudit, mitä muuten saat kaupanpäällisiksi. Terve Plättyi Olipa hyvä, kun muistutit riskeistä. Täytyy käytättää tyttökin testeissä jo Thaimaassa, ettei Suomeen tulisi HIVejä tai muita vastaavia tauteja. Vaikka niille maksaa, ne jossain vaiheessa alkavat saada kummaa kutinaa hieromapaikkoihin.

Lisäraha lienee yksi syy, thaikielen puhuminen kavereiden kanssa toinen ja kolmas vähintään yhtä tärkeä: Minä huolissaan Kuusankosken thaikkupaikasta. Mihin hävisi tolppajalka pienitissi tiukkapeppu? Kiertävätkö thaikut jatkuvasti ympäri ja rakastunut saa metsästää läpi Suomen löytääkseen oman tyttönnsä? Tolppajalka, pienitissi oli ainakin viikonloppuna Kouvolassa Torikadun paikassa apunaan turistina vieraileva sisko vielä pienemmät tissit.

Olisivat varovaisia, sillä vaikka poliisia eivät thaihieromot kiinnosta, saattaa käry käydä vahingossa. Onko vanha hieroja palannut työmaalleen kuusaalla valtakadulla? Vanhassa vara paremp 1.

Yleensä antibiottikuuri auttaa ;D. Tämä kutina tarkoittaa ihan muuta: Mihin hävisi nuori kaunis thaityttö Kuusankosken Thaihieronnasta. Hän sai minut innostumaan iloisuudellaan ja eroottisuudellaan. Vanha paklattu kurttunaama ei jaksa kiinnostaa. Sul on sentää asennetta!

Viel ku tajuut vaihtaa kotimaisii, nii hyvä tulee! Asenne ei auta, jos thaityttö kiinnostaa. Nyt alkaa taas se vanha kuusaan hierojakin tuntua haluttavalta. Eipä ole helppoa Hyvät kateelliset suominaiset, ei ole helppoa olla thaihieroja. Kotona humalainen mies kyttää ja soittelee työpaikkaan tunnin välein tarkistaakseen, mitä vaimo siellä tekee. Jos et heti vastaa puhelimeen, mies alkaa kuvitella vaikka mitä kauheaa.

Kun vaimo sitten tunnin kuluttua soittaa takaisin ja ilmoittaa, että oli hieromassa ja vain hieromassa ei tee muuta, uskooko vaan, tsing, tsing , mies ei tietenkään usko. Muuten voi käydä hyvinkin huonosti. Vaimon tuomat isot rahat thaihierojan miehelle kyllä kelpaavat, mutta tapa, jolla ne tienataan, ei ole hyväksyttävä.

Se iljettää ja ahdistaa montaa miestä, mutta se vaan yritetään sulatella pitkin hampain. Jos selvin päin pystyy olemaan ajattelematta koko asiaa, humalassa se tunkee mieleen kuin hehkuva hiilikoukku: Nauttiiko vaimo, vaatiko lisää ja lisää?

Samoin käy viinan kulutuksen. Ajatukset alkavat kiertää kehää, josta on enää vaikea päästä ulos. Lopputulos on helppo ennustaa Jotkut thaihierojien miehet ovat kuitenkin onnistuneet selviytymään: En halua ajatella koko asiaa, minulle se ei kuulu pätkääkään. Kaikki on hyvin, kun rahaa tulee. Työ työnä, muu on haihattelua". Mies hoitaa kodin ja mahdollisesti lapsen tai lapset vaimon viettäessä viikokausia hierontaturneella toisella puolen Suomea.

Iltaisin soitellaan ja toivotellaan hyvä yöt. Sanallakaan ei epäillä eikä syytellä. Ainakin näennäinen luottamus ja usko tulevaisuuteen on vallitsevana.

Silloinkaan, kun vaimo kuukausien poissaolon jälkeen kertoo olevansa raskaana, mies on revetä riemusta: Edellinen, mustasukkainen ja omistava miestyyppi lienee meille tuttuakin tutumpi. Siitä on tehty tutkimuksia, romaaneita ja tusinoittan mm. Jälkimmäisestä ei juurikaan ole meidän oloissamme mustaa valkoisella.

Joko nyt olisi aika tehdä laudaturtyö, pro gradu -tutkielma tai peräti väitöskirja miehistä, jotka arvostavat naisia kaikissa oloissa, tällaisissakin? Luottavat vaikka mitä tulisi. Hieronta hiipiä Isot tissit iso perse Hieronta öljytty. Hieronta hiipiä Isot tissit. Cumshots Hieronta hardcore HD-videoita Rock kova kukko.

Aasian Karvainen Piilotettu kamerat japani Hieronta. Aasian Karvainen Piilotettu kamerat. Babe Blondi hardcore Hieronta teini. Pari hardcore Hieronta Thong kiva perse öljytty. Pari hardcore Hieronta Thong. Blondi Femdom handjob Hieronta. Etusivu ja Blowjob isku työ imee. Blowjob Brunette Doggystyle hardcore Lick Hieronta pieni. Babe Blowjob Brunette Cumshot handjob Hieronta. Babe Blowjob Brunette Cumshot.

Sormitus lesbot Hieronta Teens rentouttava hieronta. Sormitus lesbot Hieronta Teens. Brazzers verkko Tirkistelijä teini raju seksi. Brazzers verkko Tirkistelijä teini. Evil angel lesbo seksiä Lesbo saappaat Thong Blondi brnette. Evil angel lesbo seksiä Lesbo. Brunette Sormitus Hieronta pienet rinnat teini. HD porno Iso Ass Iso tissit. Amatööri homo Blowjob homo homot homo Ryhmä Seksi. Amatööri homo Blowjob homo. Amatööri Alusvaatteet Hieronta Solo Striptease teini. Amatööri Alusvaatteet Hieronta Solo.

Kullanmuru video lesbo seksiä Lesbo luonnollinen tissit. Kullanmuru video lesbo seksiä Lesbo. Babe Iso tissit Blondi handjob. Babe Blowjob handjob Brunette Tatuointi cocksucking. Babe Blowjob handjob Brunette. Hieronta lesbot öljytty Babes Brunetet pillua hieroen Kaikki. Hieronta lesbot öljytty Babes. Seksi teini tissit Babe imee öljytty Blowjob vittu nuori.

Seksi teini tissit Babe imee. Blondi Brunette Lesbo Lick Hieronta. Aasian isot kalut Blowjob Karvainen. Aasian Babe Brunette handjob. Babe Blowjob Brunette esileikki hardcore Hieronta öljytty. Babe Blowjob Brunette esileikki. Babe Sormitus Lesbo Lick Hieronta. Babe Blondi Blowjob Cumshot Fetissi. Lesbo Aasian japani öljytty.

Iso tissit Brunette hardcore Lick Hieronta Pornotähti teini. Iso tissit Brunette hardcore Lick. Blondi Brunette Sormitus Lesbo. Amatööri Blowjob hardcore teini. Iso tissit Iso hanat Blowjob Brunette hardcore Hieronta. Iso tissit Iso hanat Blowjob. Ass Babe Iso hanat Blowjob Brunette. Bang Bros verkko lesbo seksiä. Pari itsetyydytys suuseksiä anaali seksiä teini Brunette.

Babe Blowjob Brunette hardcore. Amatööri Anal teini-ikäinen Ass perse vittu söpö teini. Amatööri Anal teini-ikäinen Ass. Brunette jalka fetissi Lesbo punapäät Teens jalat Seksikäs. Brunette jalka fetissi Lesbo. Amatööri Aasian kehon Cam kamera.

Cumshot handjob Hieronta teini. Babe Blowjob Brunette Sormitus. Seksi teini hardcore tissit Babe imee Ass öljytty Blowjob. Brunette Busty teini Femdom Fetissi handjob. Brunette Busty teini Femdom. Babe Blondi Brunette Kasvojen. Lesbo lutka kiimainen Kauneus Söpö Brunette Hieronta. Lesbo lutka kiimainen Kauneus Söpö. Blondi Blowjob hardcore Hieronta.

Blondi Blowjob Doggystyle hardcore Hieronta pieni tissit. Blondi Blowjob Doggystyle hardcore. Brunette Karvainen hardcore Hieronta Pornotähti. Babe Iso tissit Blowjob Brunette hardcore Hieronta. Hieronta letit Babe Spa tissit luonnollinen tissit. Hieronta letit Babe Spa tissit.

Irlannin chloe Babe handjob Nykiminen Fetissi Hieronta. Irlannin chloe Babe handjob. Pari Hieronta Pornotähti Cougars Isot tissit fake tissit. Pari Hieronta Pornotähti Cougars. Blowjob hardcore Hieronta Punapää. Iso hankaus vittu valtava tissit suuri rinnat Busty tissit. Iso hankaus vittu valtava tissit. Babe Blondi Doggystyle hardcore.

Babe Iso tissit Brunette Hieronta. Ass Babe Brunette hardcore Hieronta. Cumshot Tyttö Nykiminen Lesbo Hieronta itsetyydytys. Cumshot Tyttö Nykiminen Lesbo. Babe isot tissit Blondi Blowjob Cumshot handjob Hieronta.

Babe isot tissit Blondi Blowjob. Aasian Iso hanat Blowjob Brunette japani Hieronta. Aasian Iso hanat Blowjob Brunette. Babe isot tissit Brunette Sormitus. Anal musta ja Ebony Brunette Sormitus Hieronta. Anal musta ja Ebony Brunette. Kasvojen Iso Babe kukko Pornotähti. Hd xxx videos 3. Hd porn videos 4. Sex videos free 6. Fuck movies tube 7. Hd porn movies 8. Hq porn tube 9. Free hd porn Hot fuck videos Xxx hd clips Hd hot porn Porn hd clips Free xxx videos Hd video sex Hot free porn Free porn clips Hd sex tube Hot movies xxx Free hd porno Hd porn tube Wank porn tube Hot fuck tube Xxx hd tube Good sex tube Dildo xxx tube Free xxx clips Big xxx sex Free hq porn Fuck videos tube Hq tube porno Hot sex tube Nude free tube Free xvideos sex Free sex tube Xnxx hd porn Funky sex tube

amatööri sex paras thai hieronta Palvelussa on paljon korkea. Ja kälkätys ja thainauru kaikuu joka puolelta, kun "kovan työstöllä" ansaitut setelit kone pesee puhtaiksi. Sitten pornoa on tullut katseltua ja kaverin kanssa ihmetelty että kuka tuommoista tekee. Amatööri homo Blowjob homo. Kuumat pyllyvideot kuumat tarinat lihavat nainti video. Lopusta saavat nauttia sitten perittävät, perintöön ei muija sentään enää sekaannu.

Categories: Casual Dating Vaasa

0 Replies to “Amatööri sex paras thai hieronta”