Trans ja pienet pillut

trans ja pienet pillut

No mä soitin siihen ja siellä vastattiin jotta siellä keskustellaan englannin kielellä niin se keskustelu oli sit siinä. Eteläsuomen seudulla tuntuu olevan aikalailla ohjelmaa mut ei täällä pohjoisen päässä. Tuttavapiirini nähden en voi esiintyä naisen asussa ja työpaikka lähtisi välittömästi jos työnantaja näkisi minut naisen asussa joten matalaa profiilia on pidettävä.

Vaatekaapissani on pari mekkoa ja villaneule sekä alusvaatteita. Ulkovaatteita en ole hankkinut kun kynnys lähteä ulos on suuri. Meikinopastuksessa olen kerran käynyt ja olisikin jo aika käydä uudelleen. Olen viikottain katsellut setan sivuja mut täällä oulun seudulla ei järjestetä meikki iltoja niin sen vuoksi en ole liittynyt oulun setaan kun tunnen ettei se palvele minua sillä tavalla kuin toivoisin. Soitin eilen sinuiksi päivystykseen ja meillä oli olkein mielenkiintoinen keskustelu.

Harkitsenkin nyt että voisin liittyä dreamwearclubiin kun niillä on aina silloin tällöin hotelliviikonloppuja ja voisi käydä siellä mut yks haittapuoli siinä on se että ne tapaamiset on eteläsuomessa Helteet syrjivät hoitoja läpikäyneitä. Tätä he eivät ottaneet huomioon etukäteen. En löydä avautumistani, en sitten millään. Etsi Toggle navigation Valikko.

Mistä löytää FtM poikaystäväksi? Olen kolmekymppinen nainen, ennen pelkästää lesbo, mutta nyt viimeisten vuosien ajan tuntenut suurta halua myös transmiehiä kohtaan. Olen seurustellut kahden kanssa, ja se oli parempaa kuin naisten kanssa koskaan. Ongelma on vaan se, että mistä teitä löytäisin. Jos teen treffi-ilmoituksen niin että haen FtM: Minä olen aina tuntenut vetoa maskuliisiin naisiin, ja FtM on tätä jotenkin täydellisimmillään.

Enkä nyt tarkoita että transmiehet olisivat naisia, vaan että naiskehosta alkanut mieskeho on musta hienoin mahdollinen. Erityisesti olen rakastanut sitä että mun miehillä on ollut pillu. Kaapista ei pääse ulos Ahdistaa tämä yksinäisyys kun haluaisin jutella samanhenkusten kanssa. Etköhän löydä jos kerta olet ne kaksi muutakin löytänyt jostain mutta miksi ne suhteet meni karikolle? En mä enää tässä iässä usko pelkkiin seksihupeihin, kyllä mä haluan rakastaa ihmistä jonka kanssa nussin.

Miksi nyt ihmissuhteet päättyvät? Halutaan eri asioita, ollaan liian erilaisissa elämäntilanteissa, on kommunikaatiovaikeuksia jne. Tuo sun nimimerkkisi kertoo juuri siitä asenteesta johon olen poikkeuksetta törmännyt jos olen tästä mieliteostani joskus uskaltautunut ääneen puhumaan. Että on esineellistävää haluta transmiestä, jotenkin väärin. En ymmärrä sitä, ja alan alistua ajattelemaan että vietän tulevaisuuteni ilman unelmieni kumppania. Jotkut haluavat ehdottomasti pitkätukkaisen kumppanin, toiset vaikka kasvissyöjän.

En tiedä miksi transmiehistä pitäminen on jotenkin huonompi asia. Kutsun seurustelun esiastetta tutustumiseksi. Itse mieluiten tutustun kunnolla toiseen ihmiseen, ennenkuin alan mistää seurustelusta puhumaan.

Tuntuu yleisesti ajateltuna suhteissa menevän asiat persiilleen, kun ihmiset eivät jaksa ehtiä tuntea toista. Luottamus on oltava ensisijainen asia. Varsinkin jos sänkyä pitäisi kiduttaa. No ehkei se pidä paikkansa enää kun pitää mennä sokeana ja lujaa nykyään. Tosiaan, ei ole mitäån väärä haluta vain tiettyä sukupuolta, sen toisenlaista ilmentymää tai sekoitusta.

Melkeinpä pinnallisempaa on haluta tai kelpuuttaa vain tiettyä seksuaalista suuntautumista mutta siinähän ei tietenkään myöskään ole mitään väärää. Onko sinulle väliä onko toinen nimenomaan transmies kaikkine hoitoineen vai meneekö vaikka maskuliininen transgeder, jolle ei ole hoitoja tehty? Esimerkki vieläkin pinnallisemmasta on kaveri, joka halajaa vain pitkähiuksisia tummia miehiä, joilla liehuu matrix-tyylinen nahkatakki.

No eipä siinäkään mitään väärää. Oletko mistä päin Suomea? Itse olen hakukenttääsi sopiva, mutta vähän turhan nuori ehkä, tai siis lähinnä elämäntilanteen kannalta. Pistäppä se ilmoitus treffipalstalle, nii tulen vilkaiseen! Mä olen kuvannut itseäni joskus myös panseksuaaliksi, koska olen ihastunut ja rakastunut ja hullaantunut aika monenlaisiin ihmisiin.

Yleensä olen kiinnostunut naislähtöisistä maskuliineista, mun kumppaneissa on ollut klassisia butcheja mutta myös transgender-tyyppisiä hyvin androgyynejä esim bindausta mutta ei halua mihinkään operaatioihin , yksi pre-op- FtM ja yksi post-op FtM joka ei ollut phalloplastiaa halunnut ja musta se oli nastaa. Joo, nuorempana panin ympäriinsä aika lailla. Mä olen ollut tosi huono tutustumaan, yleensä jos rakastun niin rakastun sillä tavalla että jalat alta ja muutetaan yhteen jee.

Enää sellainenkaan ei kiinnosta. Ehkä pitäisi oikeasti opetella tutustumaan Pk-seutu on vaan niin kovin pieni ja nämä piirit varsinkin. Joskus yritin OKCupidissa seuraa etsiä, systeemi tarjosi mun kahta eksää ja kahta kaverin kumppania: Höh, yritin muodostaa profillia tällä saitilla, mutta kun valitsee etsiä kumppania kategoriasta "muu" - saa pelkkiä parien ilmoituksia: En minä teitä löydä mistään.

Tuli huomattuu tossa joskus selaillessa uutta treffipaikkaa, rupesi ihmetyttämään noi parit. Prkl niille pitäis olla oma kategoriansa. Onkohan ne erehtyneet mistä tossa on kyse vai olenko itse pihalla. Laitoitko kriteeriksi, että hakemasi henkilö on sinkku?

Tämä varmasti rajaa parinhakijat ainakin osittain pois. En mä ainakaan haluais seurustella ihmisen kanssa, joka pitää musta transmiehenä sen takia, et mulla on pillu. Kuulostat muutenkin joltain transdiggarilta. Mieluummin oon vaikka sinkku, ku et seurustelisin muijan kanssa, joka haluaa mua vaan pillun takia.

Kuulostan varmaan transdiggarilta siksi että olen sellainen. Miksi se on huono asia? Koetko, että jos pidän susta koska olet transmies, en pidä sua "aitona miehenä"? Vai mistä moinen vihamielisyys? En minä halua ketään "pillun takia". Etsin kumppania joka on fyysisesti mun makuuni, ja tietenkin toivon ja tarvitsen että jaamme samankaltaista maailmankatsomusta jne jotta ihmissuhde olisi mahdollinen. Pistänpä minäkin näppikseni väliin.

En minäkään halua seurustella sellaisen ihmisen kanssa joka on kiinnostunut minusta koska olen trans. Haluan että minusta kiinnostutaan minun itseni vuoksi eikä sen vuoksi että olen jotain erikoista. Sukupuolisesti tätä tietä transdiggari on vähän "vakaammilla" vesillä kun kaikki transmiehet eivät halua genitaaliremppaa. Silloin on toiveita että se p'illu säilyy jatkossakin. Toista tietä yleensä diggarin kiinnostus loppuu kun transnainen käy pistämässä alapäänsä naiselliseen malliin.

Jos ajatellaan tuota perustetta "fyysisesti mun makuuni" ja etsit transmiestä, niin miksi sitten tavallinen mies ei kelpaa. Transmiehethän ovat yleensä hyvin samannäköisiä fyysisesti kuin muutkin miehet.

Ehkä pituudeltaan keskimittaa pienempiä. Kunnioitusta ja arvostusta peliin. En minä ainakaan koe olevani mikään halveksittu panopuu jos haluan sextailla silloin tällöin. Enkä ole etsimässä mitään pari suhdetta. Yleensä minun kohdalla miehet jää roikkumaan ja haluavat vakavampaa suhdetta ja Se ei käy minulle ollenkaan. Vihjaisitko etsiväsi uutta transnaista kun edellisestä jäi hyvä muisto?

En etsi transua vaan seksikaveria noin ylipäätään periaatteella kaikki kaksijalkaiset kelpaa kanasta tikapuihin. Jos teitä on siellä useampikin, niin pannaan pystyyn kolmiottelu. Soittelisiko perään jos ei sovinistisian tarjoama kyyti kelpaa?

Lyhyt vai pitkä Olisiko ollut isovehkeinen kaveri? Oiva on tuttu paikka. Montako meitä sinne tuleekaan? Joku kertoo hyväksyvänsä transnaiset seksikumppaniksi ja heti on palsta puolillaan tarjokkaita. Oletteko tosiaan noin epätoivosia, että kaikille annatte joka vaan tulee pyytämään? Ja tarjoatte vaikka ei pyytäisikään?

EX ja XL Onko mies kaksi vai kolmijalkainen??? Lähdin tarkkailemaan tilannetta ihan vaan uteliaisuudesta seuratakseni mitä tapahtuu. Useampikin trans-nainen kävi paikalla ja siellä heille jokuselle partnerikin löytyi. En tuntenut miehiä, mutta selvästi olivat siellä juuri trans-jahdissa, niin välittömästi kävivät kiinnni.

Yksi ei edes ehtinyt juomaa tilaamaan kun jo yhdessä lähtivät. Minun ei tullut mieleenkään käydä kiinni yhteenkään koska eivät ollet minun tyyppiäni. Kysymään kyllä tultiin, mutta en koe homoilua omaksi lajikseni. Oliko "alkuperäinen" pelimies paikalla ja kenet iskit?

Ei kai Se mitää homoilua ole jos rakastelet transsukupuolisen naisen kanssa. Liian miesmäisiä minun makuuni, lähdin toisaalle. Hyvä, toivon että löydät etsimäsi vielä. Ei ollut nainen, eikä edes "nainen". Jos pitää yhdellä sanalla kuvailla niin vain ja ainoastaan "hoito", ilman sen kummempaa vakavaa tarkoitusta.

Osin uteliaisuudesta ja kokemuksia teistäkin piti hankkia kun tilaisuus aukesi. En myöskään lähtenyt häntä uudelleen etsimään, vaan hän on soitellut perään ja esittää suhteestamme toiveita johon en voi suostua. Kokemus oli hänestä positiivinen, mutta ei mitenkään erityisen hyvä. Se miksi en alkanut Oivasta seuraa iskemään, oli tarjonnan laatu. Vaikka Rautavaaran Tapsa oli komea mies, niin hänen näköiset ja kokoiset "naiset" ei kelpaa.

On tässä tullut käytyä vaikka minkä laisissa juhlissa ja pippaloissa ja aina on yritetty iskeä ja olen kohteliaasti kieltäynyt, kun seurustelen. Olen aina ollut läpimenevä ja ei ole koskaan ollut mitään ongelmia. Ymmärrän Sinua siinä jos "Tapio Rautavaaran näköiset" ei sytytä, mutta jokin silti transsukupuolisissakin nyt kiinnostaa Sinua. Et Oivaankaan olisi muuten mennyt! Kokemuksesi "jälkipuinti" nyt vain ajatelluttaa sinua jonkun verran.

Tulee vain mieleen että pitää nyt itse yrittää vakuuttaa itselleen jotain!! Kuten ensimmäisessä viestissäni totesin, niin kaikkea on kokeiltava paitsi kansantansseja. Harrastin siis vain seksiä, en tanssia. Ja mainitsin myös senkin, että en hyväksy trans väkeä parisuhteeksi, mutta seksiin kelpaavat, ainakin osa heistä. En kuitenkaan luokittele kyseistä toimitusta heteroseksiksi. En nyt sen yksityiskohtaisemmin ala seksielämääni täällä puimaan, mutta voisin kuvailla olevani siinä avarakatseinen ja kokeilunhaluinen, mutta minullakin on tietyt periaatteet ja vaatimukset joista en tingi.

Minä olen homo ja kävin torstaina Oivasta yhden naisennäköisen mukaani poimimassa. Laaki onnistui, vaikka tarjolla oli naisellinen elin. Tunsin olevani koko ajan tekemisissä miehen kanssa, mutta eri tavalla kun yleensä. Et sä ole mikään homo jos olet pannut naista pilluun. Vai oliko se naisellinen elin sinulla?

Hienoa että tunnustat rohkeasti ja rehellisesti olevasi homo. En pannut naista pilluun, vaan miestä reikään joka ei ollut perse. Erikoisia viestejä sinulla muuten. Yritit väittää Pelimiestä homoksi, ilmeisestihän on bi. Minua väitit heteroksi tai bi, vaikka en ole edes bi, ikinä en ole saanut naisen kanssa edes erektiota. Oikeaa homoa ei kiinnosta edes naisen näköiset eikä missään nimessä vääränlaiset "reiät". Väitteestäsi huolimatta olet bi. Minua innosti etukäteen nimenomaan ajatus naisen näköisestä miehestä.

Vai luuletko etten tiedä mistä innostun ja mistä en? Leikki sikseen ja pylly pois tyynyltä. Ymmärrän että yrität näillä viesteilläsi loukata transnaisia kuten homoseksuaaleilla on yleisesti tapana. Hehän eivät kunnioita transsukupuolisia, syrjivät vähemmistöä vähemmistössä kun kokevat olevansa parempia. Kyllä, minua kiinnostaa myös transvestiitit, vaikka he tuskin ovat kiinnostuneita minusta. En yritä loukata transnaisia, vaan voin jatkossakin sekstailla heidän kanssaan, jos kiinnostuneita vielä lisää löytyy.

Eikö se ole hyvä, että molemmille kelpaa? En ole homo, enkä heterokaan, olen bi-seksuaalinen. Eksyin tälle palstalle, kun etsin kokemuksia testosteroni hoidoista. Mutta siis vuotias mies kyseessä, ja pakkohan se on ottaa osaa keskusteluun. Ennen ajattelin etten voisi koskaan seurustella transihmisen kanssa.

Ajatuksena se tuntui väärältä. No, eräänä päivänä näin sitten uskomattoman kauniin pitkäsäärisen bruneten. Jostain syystä se jäi kuitenkin sellaiseksi kaukoihastukseksi, kun en saanut mitään juttua aikaiseksi. No kuitenkin myöhemmin sain kuulla kyseessä olevan transihminen.

Se pakotti tarkistamaan omia näkökantoja. Pidin häntä naisena ja himoitsin häntä naisena, joten miksi hän olisi yhtään vähemmän nainen kuin muutkaan. Kyseessä on erittäin kinkkinen tilanne. Jos hekilöön ehtii tutustua, asia voi olla helpompi sulattaa. Jotkut ahdasmieliset tai tietämättömät voivat kuitenkin olla todella käärmeissään, jos asia paljastuu vasta myöhemmin.

Toisaalta heti kertominen voi potentiaalisesti karkottaa sulhasehdokkaita. Vähän niinkuin itse juoksisin kertomassa naisille, että minä miehenä käytän testosteroni valmisteita; Kiusallista.

Ehkä itselleni ei olisi välttämätöntä tietää heti, mutta arvostaisin asiasta kertomista ennekuin suhde muuttuu romanttiseksi. Ja kyllä panisin edelleen sitä kaunista brunettea ;. Sitten heräsit ja 1. Eikö ois törkeetä huijausta jättää kertomatta, viimestään ennenkun seksiä aletaan harrastaa? Miehen on oltava jonkin verran homo kiinnostuakseen "naisesta" joka on oikeesti mies.

Heterot eli enemmistö juoksee tosiaan karkuun heti kun totuus paljastuu, ihan sama missä vaiheessa kertoo. Näin se vaan menee. Kaikki ei juokse 1. Jos pidät romanttisesta pornosta, meillä on paras valikoima sensuelleja videoita sinua varten! Siskojen kanssa - Pikkusiskoni tyydytti isosiskoni pillua ja anaalia sormilla ja kielellään.

Pornovellit kiimainen isot tissit kuvia sex paljaat kaksoset. Sitä ennen olimme paria viikkoa belannuaire. Stunning shemale ass fucked bareback beautiful shemale cum camm.

Näytä emätin seksinovellit iiris seksinovellit nainen noin v oulun tullin panopaikka saariselkä vaippa kiihottaa shemale facebookissa forssa ryhmäseksi ryhmäseksi forssa heti kun äitiä onko vain suomalaisia alasti vanha mies pillua saitissa.

Ilmaidet åorno kuvia eesti porr asiat maria kaarina brassivahaus miehille. Leave a Reply Cancel reply Your email address will not be published.

Trans ja pienet pillut -

Minä kerroin että tunnistin hänet entiseksi mieheksi heti, enkä ole halunnut hänestä muuta kun seksiä ja samalla linjalla voidaan jatkaa niin kauan kun se on molemmista kivaa. Oliko "alkuperäinen" pelimies paikalla ja kenet iskit? Näin täällä tarkemmin selostettuna. En tiedä suomen skeneä - onko siellä homomestoja joissa myös Transkundit käy?? Mä arvostan rehellisyyttä noissa asioissa enkä rupee tekopyhäksi vain koska oon ittekin trans. Vihjaisitko etsiväsi uutta transnaista kun edellisestä jäi hyvä muisto? Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. En minä halua ketään "pillun takia". Kuka nyt haluaisi olla pelkkä halveksittu panopuu. Ehkä pitäisi oikeasti opetella tutustumaan

Categories: Juhla Naantali

0 Replies to “Trans ja pienet pillut”