Nettitreffit suomi city treffit

nettitreffit suomi city treffit

Kaveri tilaa päissään kyydin joltain tutultaan, joka vastahakoisesti suostuu kyydin antamaan. Läskipää selittää pukeutuessaan että aikaa on 15 minuuttia, hopi hopi, kyyti tulee. Naisella on ihan hillitön tatti otsassa mutta silti hän äkkiä laittautuu edes vähän ja on valmis lähtöön. Kyyti on oven edessä, mutta treffiporsas tajuaa sytkärinsä jääneen keittiönpöydälle. Noloa viivytystä jää asiallisesti selvittämään nainen, joka ei ole juonut juurikaan alkoholia.

Täysin kyrpiintynyt kuski joutuu kuuntelemaan tämän tosielämän sankarin paskapuheita kuinka helvetin hyviä kavereita he on ilmeestä päätellen ei, eikä tule olemaan ja väistelemään olalle suunnattuja toverillisia taputuksia.

Nainen istuu hiljaa ja toivoo olevansa jossain muualla. Naista suoraan sanottuna nolottaa ihan älyttömästä treffiseuralaisensa juntti käytös. Perille saavutaan, nainen kiittää kyydistä ja hoksaa että bootseilla liikenteeseen lähtenyt aivopieru onkin yhtäkkiä ihan tajuttomassa jurrissa ja meinaa kaatua pihalle.

Sisään päästään, päivää sanotaan ja kamaluus on vasta edessä. Aivopierun velipoika ihan aihellisesti ihmettelee naiselle, mitä hän tekee tuon typerän otuksen kanssa, joka on siis hänen veljensä. Nainen ei voi muuta kuin kohotella kulmiaan ja ottaa rennosti. Tarjoilu on loistavaa, karaoke ei niinkään ja ei mene kuin 20 minuuttia tilaisuuden alkamisesta, kun tämä känninen elämän kilpajuoksija laulunsa jälkeen ottaa tukea olohuoneen pöydästä ja kaataa sen.

Lattialle ja matolle kilahtavat lasit, pullot, liköörit, oluet ja siiderit. Tilanne ei voisi olla naiselle enää nolompi, hän auttaa jälkien siivoamisessa kun velipoika ripittää aivoämpäriveljeään käytöstapojen puutteesta. Ja siitä että tän takia sinua ei kutsuta koskaan mihinkään, koska sä aina kaadat jotain. Naisen tekisi mieli itkeä, häntä hävettää. Lopulta tilataan taksi ja sikaörvelö ahtautuu takapenkille naisen kanssa. Kuski pyytää örvelöä tekemään sen auton ulkopuolella jolloin sikaääliö alkaa haastaa riitaa.

Ja nainen on siinä heidän välissään. Jälleen nolona, häpeissään ja vihaisena örvelön vieläkin juntimmalle käytökselle. Hän käskee laittamaan sätkävehkeet fikkaan ja rauhoittelee kuskia, että ei hätää, homma hoidossa. Sikaörvelö alkaa nuolla naisen korvaa intohimoisesti jättäen jälkeensä iljettävän kuolavanan. Naista oksettaa ja iljettää.

Vihdoin pääsevät porukalla kaupunkiin. Ja vituikshan se män sielläkin, koska kaveri osoittautui sekavia puhuvaksi pipipääksi. Naisen jutellessa tuttujensa kanssa, kaveri alkoi meuhkata mustasukkaisena. Lopulta lähdettiin pois ja autuas uni otti tilanteen haltuunsa. Seuraavana aamuna nainen pakkasi kamansa, luetteli äijälle halveksivat madonluvut ja poistui.

Eikä vähiten sen vuoksi, että kaveri oli vieläkin päissään, oli juopotellut koko yön naisen nukkuessa. Kaveri aneli tilaisuutta vielä kerran näyttää naiselle, kuinka herrasmies hän on. Nainen salli hänen käydä kahvilla kanssaan. Mies lirkutteli korvaan kuinka mukava ja ihana nainen onkaan. Nainen kuitenkin stoppasi homman ja reaktio olikin sitten sen mukainen: Vastaamattomaan viestiin kun helvetin huono lähteä vastailemaan mitään takaisin. Ja pakkoko sitä on vastata pelkästään "Hyvää!

Kohteliaisuuteen kun yleensä saa vastineeksi kohteliaisuutta ja päinvastoin. Miksi myrkyttää nettideitti-maailma vastaamattomuudella? Ei mitään uutta auringon alla.

Ensin katsotaan salkkarit ja sitten halutaankin jo ihan oma ihmissuhde, että olisi vähän kun Seppo Taalasmaalla. Voisi oman kullan kanssa ratsastaa mopoautolla keravan auringonlaskuun.

Kyllähän sitä kaiken maailman tallaajaa tänne vaan mahtuu. Vastaavaa kyllä itselläkin välillä tullut vastaan.. Onneksi niitä varsin fiksuja ja sopivan omintakeisiakin tulee välillä kohdalle. Ymmärrän, että vastaamatta jättäminen turhauttaa, ja luonnollisestikin tästä seuraa tietynlainen kettuuntuminen: Minusta profiilin luominen on kuitenkin jo tavallaan se ensimmäinen viesti, siksi, että siihen on mahdollista vastata.

Näin ollen turhautuminen tulee itse asiassa profiilin luojalle ja jo siinä kohdassa, kun toivottavasti ajatuksella tehtyyn profiiliin sitten tulee vastauksena näitä kuulumistenkyselyitä. Ensivaikutelman kuitenkin voi tehdä vain kerran, joten miksi tärvätä se tilaisuus täysin tyhjänpäiväiseen small talkiin? Tästä syystä ainakaan näihin mitäkuuluihin ei kovin herkästi viitsi vastata mitään. Useinhan tilanne on myös se, että tällä kuulumistenkyselijällä on omassa profiilissaan vain todella niukat tiedot eikä vapaata tekstiä kuin nimeksi, joten siinä kohtaa on "riskaabelia" lähteä analysoimaan josko yhteydenottaja olisi oikeaa tyyppiä vai ei.

Lyhyessä keskustelunaloituksessahan ei siis ole itsessään mitään vikaa. Suosittelisin vastauksen saamattomuuden uhallakin silti sen verran viitseliäisyyttä, että aloitus tehtäisiin esimerkiksi nostamalla jokin asia toisen profiilista puheeksi. Profiilin luojalle tulee aivan varmasti ilahtuneempi fiilis todetessaan, että ainakin hänen hengentuotoksensa on luettu, ja kynnys vastauksen lähettämiseenkin alenee merkittävästi. Näitä oli kyllä erittäin viihdyttävää lukeat. Teot puhuvat vahvemmin kuin sanat.

Sen sijaan, että kertoo olevansa urheilullinen, voi mainita urheiluharrastuksistaan. Työ, harrastukset, se miten tykkää aikansa viettää ja kirjoitustyyli kertovat kaikki ihmisestä jotain, vaikkei deitti-ilmoitus olekaan mikään CV. Jos on nuorekas, taiteellinen, romanttinen, trendikäs jne. Voi osoittaa olevansa nokkela ja huumorintajuinen tarttumalla johonkin profiilin yksityiskohtaaan ja vetämällä siitä jotain absurdeja johtopäätöksiä. Mietin että kyllä monet naistenkin ilmoitukset ovat tuon nro16 tapasia,tai vähintäänkin vaatimuslista.

Ja eihän se pahasta ole,jos joku nuo vaatimukset täyttää. Ja jokainen arvostaa erijuttuja,joten onhan tuossa ylistysadjektiiveja mutta onhan siinä huonojakin puolia. Ja mun mielestä noita huumorilla kirjottavia miekkosia ei pidä turhia syytellä,eihän niihin ole pakko vastailla,ja tuskinpa suurinosa tossa listassa olevista ihan tosissaan vastausta edes odottaa: Naisilta olisikin kiva kuulla lista myös sellasista vastauksista jotka herättää mielenkiinnon?

Lukekaapa kuinka monella naisella profilissa juuri lukee: Valitettavasti me miehet emme ole niin viisaita, että keksimme nämä kaikki itse. Ne kyllä tulevat naisilta päin. Ja voisinpa väittää, että yksikään listan kohdista ei estä pääsemästä treffeille. Valitettavasti kokemusken mukaan ratkaisevia ovat 1 Kuva 2 Asut naapurissa 3 kirjoittaa mitä vaan pääsee kuitenkin treffille.

Suomalaisilla naisilla on niin huono lukutaito, että eivät viitsi paneutua kokonaisuuteen vaan nauraa lauseille - kuten tämäkin artikkeli osoittaa. Ottamatta kantaa vastausten laatuun, tässä on sellainen ongelma jota monikaan ei muista. Hyvin harvaan viestiin saa naiselta kieltävän vastauksen jos naista ei kiinnosta miehistä en osaa sanoa. En nyt voi sanoa että olisin tehnyt ison tutkimuksen asiasta, kuitenkin oma ja kuulemani mukaan samaan hommaan lähteneiden miesten tarinat ovat täsmänneet keskenään täysin siitä miten niihen omiin teksteihin tulee vastauksia.

Tuolla ollaan sellaisessa asetelmassa jossa, sillä oletuksella että nainen on se jolla on ilmoitus ja mies siihen vastaa, mies on vain lista ominaisuuksia naiselle samalla kun miehen kuitenkin pitäisi vastata niin että nainen kokee olevansa kiinnostava ihmisenä kyseisen miehen mielestä. Miksi ihmisen pitäisi nähdä vaivaa ja antaa itsestään jotain sellaiselle ihmiselle joka oletusarvoisesti ei sitä ota vastaan saati arvosta tarjousta? Ymmärrän kyllä, että joku vajakki ottaa ihan minkä tahansa vastauksen hyväksynnän osoituksena.

Kuitenkin nuo tyypit lienevät harvinaisia tapauksia. On kovin helppoa istuskella valtaistuimella ja odotella vastauksia joista reagoi vain niihin poikkeuksellisen kivoihin, tämä ihan sukupuolesta riippumatta. Minun mielestäni ei kuitenkaan kannattaisi odottaa kummoista panostusta lähestyjältä jos itseltä se, että kertoisi yrittäjälle nappaako vai ei on liikaa pyydetty. Ihan sama mitä mies laittaa ilmoitukseen tai yrittää tehdä erottuakseen joukosta. D Tyyppi ehtii tähän viestiin vastata tunnin sisään kahdella eri viestillä, joista toinen kuuluu jotenkin näin: Kuvattomat tai epäselvän kuvan sisältävät profiilit.

Ja sitten ne kuvat joissa tyyppi näyttää venäläiseltä rangaistusvangilta. Tuli kirjoiteltua pitkiä aloituksia, mutta ilmeisesti pärstä ei kiinnostanut tai varmaan oli liian pitkät kynnet tms. Paljon mielekkäämpää oli sitten saada tyhjää kysymykseen "kiinnostaako? Tiesittekö miehet et ulkomailla on ihan mukavia naisia? Sellaisia jotka pitää kropastaan huolta ja ne uskaltaa etsiä muutakin kuin sitä elämänsä prinssiä? D Se on kyl loisteliasta: D "normaalivartaloinen" on sitten jo lähemmäs kymmenen kiloa ylipainoinen Juu tuo "normaalivartaloisen" ymmärtäminen väärin tuntuu olevan aika yleistä, molemmilla sukupuolilla.

Joskus kun jaksoi vielä lähteä treffeille nettitutun kanssa, totesi normaalikropan miehelläkin monesti tarkoittavan pullukkaa. Eikä se mua haitannut, vaan se, että vielä ennen tapaamista kovasti väitettiin että tykkää urheilla.

Paras oli, kun eräs kaveri kerran sanoi olevansa pitkä olen itse ja nähdessäni hänet totesin, että ei kyllä taida olla pituutta yli Miksi ihmeessä pitää suoranaisesti valehdella??

En epäile etteivätkö naisetkin ihan huolella "kaunistelisi" omaa kokoaan, mutta kun treffit on sovittu niin eikö silloin jo kannattaisi myöntää että ei olekaan ihan sen näköinen kuin mitä huomion herättääkseen väitti Eivätköhän molemmat sukupuolet arvosta rehellisyyttä kaikkein eniten! Eniten nettideittaamisessa rasittaa, ärsyttää ja tympii se, ettei ihmisen, koska olen mies, niin minun tapauksessani naiset, pysty tajuamaan mitä tarkoittaa "urheileminen ja treenaaminen".

Kokonaan oma lukunsa onkin sitten urheilullinen kroppa. Deittaan kyllä sitä puolipulleaakin ihan mielelläni, siitä ei ole kysymys. Jos on kertonut että sixpack näkyy ja olkapäät erottuvat ja käsissä on muotoa, niin silloin oletan että myös on - ja kun ei ole, voinee perustellusti miettiä että mitähän muuta on jäänyt kertomatta tai on kerrottu totuutta vastaamattomasti. Ja entäs ne viestit, joiden oikeinkirjoitukseen ei ole jaksettu panostaa ollenkaan. Ja en nyt puhu parista inhimillisestä virheestä, vaan tekstistä josta ei saa mitään selkoa, koska ei pilkkuja, pisteitä, tai edes välejä oikeissa kohdissa, puhumattakaan alkukirjaimista.

Paras viesti, mitä ite koskaan oon saanu deittijutuis "Voiks sä olla mun pupu, ni mä voin työntää pingismailan pyllyyni ja olla sun majava. Mä lähetin ton yhdelle miehelle, tosin ehdotin voivani olla itse se pupu jos saan työntää mailan sen miehen kakkoseen tehdäkseni siitä majavan.

Kun lähden kaupungille bilettään, varmuudeksi tsekkaan kaikki kuvalliset alueeni deitti-ilmoitukset esim. Suomi24 ja täältä, ei sitten vahingossakaan joudu väärään seuraan Ja nauran itseni samalla kipeäksi, yksinkertaisesti naamallehan ei mitään voi, mutta onlinerit ja järkyttävän huono verbaalinen ilmaisu on vaan niin herkullista sosiaalipornoa parhaimillaan. Ja olen tavannut näitä tyyppejä baarissa ja No joo myönnetään, oon aika julma nainen luonnostani, päin naamaa en kuitenkaan tule nauramaan.

Käsittämätöntä kuinka jotkut "miehet" voivat puolustella näin typeriä viestejä, taitavat itse lähestyä yhtä typerin sanankääntein, säälittävää.

Mitäpä jos itse julkaisisit omat yksityiseksi tarkoitetut viestit tänne, jotka olet lähettänyt deittipalstalla. Viestit ovat ehkä huonoja, mutta törkeämpää on julkaista toisten huonoja viestejä julkisesti ja nauraa niille, kenties saat tästä vielä jotain palkkaakin.

Ilmeisesti olet myös onnistunut pilaamaan 40 treffit, niin silloin tosiaankaan ei kannata antaa muille vinkkejä nettideittailusta. Karkeasti ottaen kahta koulukuntaa, vihalla käyviä feminiuhoja maailman syleilijöitä, tai sitten niitä jotka kuumeisesti etsivät Espoolaista lääkäriä ajeluttamaan heitä Audilla.

Ei sovi valkoiselle lihansyöjämiehelle sellainen, ja autoilen mieluummin Volvolla Sipooseen. Oman superseksikkään maalaistyttöni löysin sitten aivan muualta kun nettideitistä. Jätkä puhuu pelkkää asiaa. Kuvaamasi naiset ovat joutuneet kadotukseen, jossa onnettomat äijänkäivärät ja reppanat pojankoltiaiset lähettelevät heille kaikenmoista tuubaa sähköposteissaan. Ehkä he ovat ansainneet kohtalonsa. Ja ne himoitut lääkärit, lentäjät, upseerit sekä lakimiehet jo on varattu kauan, kauan sitten tasapainoisille aidoille naisille, esimerkiksi sinne Sipooseen.

Mä äänestän tätä kanssa, vaikka oonkin nainen. Hyviä esimerkkejä viesteistä, joilla naiset ovat yrittäneet lähestyä allekirjoittanutta:. Lue lisää Kaikki rakkaustarinat. Kiinnostavia profiileja mariina1 mariina1 30 v, Oulu. I don't wanna fall asleep Laura94 23 v, Helsinki.

Deryann Deryann 20 v, Espoo. Jaana Jaana 44 v, Tampere. Pjl88 29 v, Oulu. Vieläkö löytyisi minulle se oma komea Prinssi? Ronya 36 v, Vantaa. Avec Avec 56 v, Laukaa.

Nainen istuu hiljaa ja toivoo olevansa jossain muualla. Naista suoraan sanottuna nolottaa ihan älyttömästä treffiseuralaisensa juntti käytös. Perille saavutaan, nainen kiittää kyydistä ja hoksaa että bootseilla liikenteeseen lähtenyt aivopieru onkin yhtäkkiä ihan tajuttomassa jurrissa ja meinaa kaatua pihalle.

Sisään päästään, päivää sanotaan ja kamaluus on vasta edessä. Aivopierun velipoika ihan aihellisesti ihmettelee naiselle, mitä hän tekee tuon typerän otuksen kanssa, joka on siis hänen veljensä. Nainen ei voi muuta kuin kohotella kulmiaan ja ottaa rennosti. Tarjoilu on loistavaa, karaoke ei niinkään ja ei mene kuin 20 minuuttia tilaisuuden alkamisesta, kun tämä känninen elämän kilpajuoksija laulunsa jälkeen ottaa tukea olohuoneen pöydästä ja kaataa sen.

Lattialle ja matolle kilahtavat lasit, pullot, liköörit, oluet ja siiderit. Tilanne ei voisi olla naiselle enää nolompi, hän auttaa jälkien siivoamisessa kun velipoika ripittää aivoämpäriveljeään käytöstapojen puutteesta. Ja siitä että tän takia sinua ei kutsuta koskaan mihinkään, koska sä aina kaadat jotain. Naisen tekisi mieli itkeä, häntä hävettää. Lopulta tilataan taksi ja sikaörvelö ahtautuu takapenkille naisen kanssa.

Kuski pyytää örvelöä tekemään sen auton ulkopuolella jolloin sikaääliö alkaa haastaa riitaa. Ja nainen on siinä heidän välissään. Jälleen nolona, häpeissään ja vihaisena örvelön vieläkin juntimmalle käytökselle. Hän käskee laittamaan sätkävehkeet fikkaan ja rauhoittelee kuskia, että ei hätää, homma hoidossa. Sikaörvelö alkaa nuolla naisen korvaa intohimoisesti jättäen jälkeensä iljettävän kuolavanan.

Naista oksettaa ja iljettää. Vihdoin pääsevät porukalla kaupunkiin. Ja vituikshan se män sielläkin, koska kaveri osoittautui sekavia puhuvaksi pipipääksi. Naisen jutellessa tuttujensa kanssa, kaveri alkoi meuhkata mustasukkaisena.

Lopulta lähdettiin pois ja autuas uni otti tilanteen haltuunsa. Seuraavana aamuna nainen pakkasi kamansa, luetteli äijälle halveksivat madonluvut ja poistui. Eikä vähiten sen vuoksi, että kaveri oli vieläkin päissään, oli juopotellut koko yön naisen nukkuessa. Kaveri aneli tilaisuutta vielä kerran näyttää naiselle, kuinka herrasmies hän on.

Nainen salli hänen käydä kahvilla kanssaan. Mies lirkutteli korvaan kuinka mukava ja ihana nainen onkaan. Nainen kuitenkin stoppasi homman ja reaktio olikin sitten sen mukainen: Nainen sanoi että eihän ole, juttu vaan ei jatku tästä enää. Äijä meuhkaa että pitääkö tästä lähteä sukupuolitesteihin?! Nainen sanoo että jos sulla on vahvoja epäilyksiä alapäävärkkisi suhteen, suosittelen lämpimpästi.

Kaveri jatkoi meuhkaamistaan, ei kuulema aio kadulla vastaantullessaan päivää sanoa. Nainen totesi siihen, että ei ole mitään tarvetta tähänkään, voi elää ilman miehen tervehdystä vallan mainiosti. Mies jatkaa hurjistuneena että kaveruutta on turha sitten tulla anelemaan.

Tässä vaiheessa nainen hermostuu ja täräyttää että vittu tuommosen sekopään kanssa tuskin kukaan haluaa kaveri ollakaan. Lopulta mies ilmoittaa katuvansa sitä päivää kun tapasi naisen, toivottaa hyvää loppuelämää ja iskee luurin kiinni. Nainen jatkaa elämäänsä ja voi hyvin. Mä en tajua, miksi ihmeessä nainen antoi illan jatkua kun jo alkuillasta oli selvää, millainen sekopää treffiseura oli. Miksi lähteä minkään veljen luo, saati vielä nukkumaan samaan paikkaan?

Ja vielä toisille treffeille? Olen tämmönen utelias rassukka, siitä kai se johtui. Miten ihmeessä mielenkiintoa riitti örveltämisen seuraamiseen noin pitkälle? Ei kai se noin mielenkiintoista voinut olla?

Taa on parempi kuin se, jossa "herrasmies" vei ekatreffilla daamin hienostoraflaan. Herra onnistui vahingossa sytyttamaan ison muovitetun menun mahtavaan liekkiin, huitoi sita sammuksiin niin etta noki lensi ja sammutti kaatamalla viinit poydalle plus neidin syliin.

Siis luin tämän taas uudestaan, nyt en Afrikasta käsin, ja mua hävettää olla mies, koska tuokin oli. Siis MUA hävettää, mikä on käsittämätöntä.

Mutta näin tunteet toimivat. Ollapa aina arvostelukykynsä huipulla: Toisaalta, jos ei koskaan lähde seikkailuun, mitään ei tapahdu. Toivon tälle hepulle rauhaa elämäänsä mutta voih, ei kyllä olis pitänyt tämän kanssa alkaa millekään: Sinun tulee kirjautua sisään kirjoittaaksesi kommentin. Ensin oli tylsä ja yksinäinen lauantai-ilta. Kolmen lapsen yksinhuoltaja Arja Karttunen oli jo Nettitreffailuun mukavaa jännitystä tuo kiinnostavan henkilön kanssa ensikohtaamisen sopiminen kasvotusten.

Onko hän yhtä kohtelias, kun Ilmaisjäsenenä pystyt luomaan itsellesi profiilin. Voit käyttää hakua, tutustua muiden jäsenien profiileihin, lähettää viisi Jäänmurtaja-viestiä sekä flirttiviestejä. Näet ketkä vierailevat profiilisivuillasi ja voit ladata 30 kuvaa albumiisi. Voit antaa albumisi avaimia haluamillesi jäsenille ja myös vastaanottaa muiden avaimia. Maksavana jäsenenä saat käyttöösi kaikki E-kontakti.

Voit käyttää myös rajattomasti Jäänmurtaja-viestejä sekä etsiä sitä oikeaa Match-hakukoneemme avulla. Emme koskaan päivitä tilaustasi automaattisesti , joten voit huoletta kokeilla E-kontakti. Maksullisena jäsenenä saat tiedon kun viestisi on luettu, voit suodattaa saapuneita viestejä ja surffailla sivustolla nimettömänä. Lisäksi saat 15 parrasvalomerkintää joka kuukausi ja voit ladata jopa viisi kuva-albumia palveluun. Voit saada viestisi E-kontakti. Mitä pidemmän tilausajan ostat, sitä halvemmaksi tilauksesi tulee.

Tilauksesi tulee kaikilla maksutavoilla nettipankki, lasku, pankki- tai luottokortti voimaan heti tehtyäsi tilauksen. Vinkkejä deittailuun, seuraa meitä.

nettitreffit suomi city treffit Kaikilla ei riitä intoa ottaa selvää Sinusta, jos ei koe että teillä on tarpeeksi yhteistä. Hän näytti että varastossa on uusi sänky, vanha alkaa lahota alla. Nainen kuitenkin stoppasi homman ja reaktio olikin sitten sen mukainen: Revi se, äläkä jatkossa kirjoita mitään yhtä typerää. Nainen ei voi muuta kuin kohotella kulmiaan ja ottaa rennosti.

0 Replies to “Nettitreffit suomi city treffit”